INSPIRERAS AV EN FÄRGSPRAKANDE HÖST!


Ta med de underbara höstfärgerna hela vägen in i ditt hem.....På Ting Ute & Inne har vi mustiga bruna och oranga detaljer i kuddar, möbler och höstdekorerade växtarrangemang.

   
Säsongens pumpor är skördade och redo för att användas som dekoration.


Ett smidesklot att tändas för både ute och inne miljön. Finns i fyra storlekar!


Naturmaterial i form av lampor, lyktor, skulpturer är snygga ting att krocka med till snirkliga eller strikta möbler, allt efter smak.


Utomhusmiljöerna behöver inte kännas trista för att inte sommarblommorna längre blommar. Med växtarr. och lyktor kan man skapa spännande miljöer som man kan njuta av hela hösten fram tills det är dags att göra vinterfint...


Svarta och grå detaljer står sig vackert mot gräsväxterna och murgrönan. Visningsträdgården ändrar utseende efter de olika årstiderna. Kom och inspireras!


"Gammelkrukor" och terracotta känns så rätt igen. Ännu en gång blir man förälskad i dessa underbara mossklädda krukor som känns så levande!

 
Nu njuter vi av hösten både ute som inne.

-------------------------------------------------------------------

Välkomna in i värmen!

MaudE   Fredrika   Karin   &   Susanna

med vår underbara personal -
Anna  Maria  Monica 

 

 

HÖSTENS MÄSSOR GER INSPIRATION & NYTÄNDNING!

Morosos showroom inne i Milano var helt Afrikainspirerat och kändes som att det kommer att ge ringar på vattnet.BarberOsgerby bord för Established & Sons, ett brittiskt företag som är på god väg att slå sig in bland det allra största.Nederländska Proof Design. Ett ganska nytt företag som jobbar mycket med Jörgen Bey.Moroso ute på mässan i deras monter där som var bäst på årets Milano mässa.
Den som vill inreda trendigt till hösten ska satsa på slitet, hemsnickrat och assymetriskt. Det raka, minimalistiska och högblanka ersätts av en ”genomtänkt röra”, enligt utställarna på möbelmässan i Milano.

   
formex i Stockholm förflyttades besökaren till en annan tid. Designer Paula Malm utformade en miljö som var en blandning av järnvägsstation och kontinentalt hotell med vänthall och spa. Fasaden var inspirerad av den europeiska korsvirkestraditionen.Nu vill vi skapa en känsla av ett gammalt, patinerat från en svunnen tid och samtidigt ge miljöerna ett modernt uttryck. Nu är trenden att blanda gammalt och nytt större än någonsin. Underbart - nu blir hemmen personliga!

     
På Formlandmässa  i Herning, Danmark såg vi mycket natur material. De kallar trenden Pure där rustika ting blandas med sköra vackra detaljer, snyggt!

Ännu en gång har mässorna gett oss inspiration och nytändning! Nu ändrar vi om i butiken för att kunna dela med oss till våra kunder av den inspiration vi har fått. 
Hösten är här och det ger ett behov av att göra hemmet mysigt och spännande!
Välkomna in för att inspireras av de nya miljöerna.....