Vår och sommar väska i härliga färger


En härligt rymlig korgväska till vardags, strandbesöken och till festen.
295:-/st (finns i grön, lila och svart)


Matcha med våra vackra sjalar och du är klädd för vår och sommar 2011!

Vackra orkidéer som flytljus


Dessa vackra orkidéer är flytljus och är fantastiskt fina att ha i ett kar med vatten.


Vi har ljusen i två storlekar (5:-/25:-) och i lila/rosa och de andra i vit/grön.

Tips! Lägg flytljusen i en skål med vatten på det dukade bordet eller kanske på vasken på toaletten, så blir det en underbar dekoration.

Japanska dockor som symboliserar kärlek och vänskapKokeshi är traditionella, japanska, handgjorna dockor av trä. I Japan symboliserar dockorna kärlek och vänskap och är en populär gåva.
Nu har vi fått in dessa underbara japanskor i butiken! 
De finns i svart, rött och lila.


De stora är 15 cm höga, 145:-.


De små 9 cm höga, 95:-.


bild: Gally art
Vet du inte vad du ska ge till födelsedagen, studenten, bröllopet? Ge kärlek och vänskap genom att ge en Kokeshi som nu blivit en trendig detalj i inrednings sammanhang.


bild: Elle deco

...Lite historia...
Dockorna började tillverkas i norra Japan på 1600-talet då många japaner besökte området på grund av dess varma källor. De lokala hantverkarna tillverkade då Kokeshi-dockorna som besökarna kunde köpa med sig som en souvenir. Produktionsmetoden har gått i arv från generation till generation och är densamma i dag som på 1600-talet. Träet torkas naturlig i minst 6 månader, ibland i flera år. Dockan formas för hand i ett enda stycke med ett enkelt redskap och poleras sedan med risplantor eller Tokusa som är ett slags gräs.

VIP-kvällen är fullbokad, men det finns en ny chans...


...ring 0410-33 47 37 eller maila till info@tinguteoinne.se för att skriva upp dig på förturslistan till en ny datum.

Morgonkvällens VIP-kväll blev snabbt fullbokad och det är inte så konstigt när vi har detta underbara "mysa i trädgården" väder.

Vi har gjort en förturs lista till nästa vip-kväll med samma tema. Skriver du upp dig på den så kontaktar vi dig så fort ny datum är satt.