Dags för höstens Formex mässa i Stockholm

Formex_tema_H11.jpg
På Formex rustas det med inspiration inför vintern med rustika brasor, kaminer och stapelved.

 
Det ryktas om att miljöerna blandas med klassiska franska köksredskap och moderna designmöbler.
Vi hoppas på mysiga och inspirerande utställningar utan alltför mycket krusiduller.


Imorgon öppnar mässan och vi ska dit. Vi åker för att möta leverantörer, fackfolk och alla goa vänner vi lärt känna under våra 20 år i branschen. Att hitta spännande ting till butiken är ingen konst, men att hålla sig för att inte köpa in för mycket det är en konst!

Plexi i trädgården


När vi ritar utemiljöer så söker vi en lösning som inte alltid finns och så kom idén med plexiglas fram. Att kunna sitta under tak som inte släpper in alltför mycket ljus var önskan på denna uteplatsen och därför valdes ett frostat plexiglas.
Skivorna är 2x3m som störst.
Plexin finns även i klarglas och rökfärgad. Kontakta oss på info@tinguteoinne.se för att få prisuppgifter.Man kan även använda plexin på andra sätt i trädgården. Här är dörren in till trädgården i plexi.
I pergolan har det skapats miljöer med plexi som gör att man får en "vägg" som kan användas som avskärmning och då får man plats för att skapa ännu en sittgrupp!

(stolarna ikea, vattenbad Ting Ute & Inne)
 


På inspirerande strandpromenad i Gislövs strandmark


Nedanför skolan vid vår butik ligger fantastiska ängar och havet!
Här har vi gått, lekt och ridit sedan slutet av 60-talet då mamma och pappa flyttade ner från Göteborg. Marken nedanför skolan är skyddad för bebyggelse och därför står ängarna orörda och det är fantastiskt vackert!En underbar natur som man njuter och inspireras av året runt.


Mellan nyponbuskarna och strandgräset ligger en windsurfingbräda i vila och det för minnena tillbaka till när vi alla samlades på sommarloven här för att surfa och njuta av sommarens alla vattenlekar.


Pappa kände att det började kittla i surfingtarmen när han såg brädan och havet och började "skota in" med rollatorn.


Det var inte alla som surfade på den tiden - t.ex mamma. Hon satt på stranden och rev matttrasor!
Ville man ha lugn och ro kunde man inte ligga i närheten av henne. Här skulle det vävas trasmattor för när det var dåligt väder, då skulle bollarna av matttrasor ligga beredda!


Vävstolen är såld för länge sedan, men trasmattor är på ropet igen! Dessa rustika mattorna i läder har vi i butiken och på Nätbutiken. Klicka här för att se priser och storlekar.


Ja, det är verkligen en fantastisk miljö som ger både energi och kreativitet!


Vi promenerar tillbaka, för nu är vi fulla med idéer och det kan man alltid ta till vara på något sätt i butiken eller verkstaden.

Klättrande miljöer


Att låta klättrande växter bli som ett tak, insynsynskydd och t.ex hjälp att göra väggar i trädgården, är ett fantastiskt sätt att bygga miljöer med.


Här är ett lusthus som har humle som klättrar från sidorna och upp mot taket.
(Tavlan och lyktorna hittar du i butiken och på nätbutiken.)


Vill man göra väggar i sin utemiljö så kan man göra så här. Två stolpar som målas med svart täcklasyr och ett armeringsnät som växterna kan klättra på. Vill man ha det vintergrönt så det blir insynsskyddat kan man välja murgröna.


Här är stolparna nerstuckna i ett land och det kommer växa vita klematis som klättrar sig upp på stolparna, som blir en härlig kontrast till häcken.

Ting i senaste Plaza


Plaza nr 09 är ute i handeln med massor av inspiration. September är en månad där vardagen har börjat och vi vill förändra i vårt hem inför vintern.


På sidan 151 i Plaza hittar ni en annons från Ting Ute & Inne som står redo för nya kunder och nya inrednings och trädgårdsuppdrag...

Trött på att ha alla prylar synliga?


Den här lösningen, tänkt för ett barnrum, såg vi på mässan i Danmark. En "walk in closet" för alla leksaker! Bakom skjutdörrarna samlas alla saker som inte behöver ligga framme när det är kväll eller när det är dags för att ha gäster.
Måla dörrarna i kritfärg så kan man ha användning för dörrarna till att skriva och rita på!
Vilken kanon idé!


Skapa ett naturligt hem med grenar


Naturen är den stora trenden i höst och vinter. Stråtavlor, växter och löpare i naturmatrial är detaljer som man väldigt enkelt kan förändra inredningen med där hemma.
Ta en runda på stranden och se om du kan hitta drivved som du kan bära hem och använda i ditt hem.


På mässan i Formland hade de gått ett steg längre och gjort en garderob i form av trästammar. Att kläderna kanske luktar bark och kåda det får man ta, för NATURLIGHET är ju som sagt va -säsongens stora trend!

Betongfåglar i flock?


Visst är de söta de små fina betongfåglarna?
Man kan ha dem en och en i kruka, bara som en detalj på ett bord eller kanske samla en mindre flock på ett fat.
45:-/st (ca 10 cm) finns både i butiken och på nätbutiken

Uppdrag - NÖTESJÖ, behöver en ansiktslyftning!


Nötesjö är en oas på landet och ändå så nära stan (5 min från Malmö airport).
Under detta snygga nylagda tak ryms både hotell-, restaurang-, konferens- och cateringverksamhet.


Just nu sker där ett ansiktslyft för Nötesjö för att besökarna ska få en helhetsupplevelse av miljön mitt i det böljande skånska landskapet.


Lotta, t.h, som driver Nötesjö ringde och frågade om vi var intresserade av uppdraget och bokade ett bord så vi kunde börja bolla idéer.


Så medan nu korna njuter av sitt sommarbete så drar vi igång med ett nytt spännande uppdrag och resultatet får ni se om ett tag här på bloggen.

Rumsavdelare i trä


På mässan i Danmark hade de byggt upp de här snygga rumsavdelarna i trä.
Vilken underbar idé!Rumsavdelaren tar in naturen i vardagsrummet och varför inte göra ett hål och göra en låtsas brasa?
Man kan ju oxå använda hålet att ställa några växter eller en bunte med tidningar.

Dags för mässor och massor av inspiration!


Höst och dags för nya matrial, nya produkter och framför allt nya idéer!!!
Nyss hemkomna från Formland på Jylland där vi har träffat många av våra leverantörer och nu är det dags att möta hösten i butiken.


En trend som ligger oss varmt om hjärtat är INDUSTRI TRENDEN. Med vår kärlek för råa matrial som järn och betong så förstår du säkert att det är detta som kommer synas i vår butik.
Vi hämtar inspiration av gamla slitna industrilokaler där vi krockar detta med kromade saker för hemmet och trädgården.


Vi såg även en trend som de kallade för HAPPY RETRO. Här var det 50- & 60-talet med mycket i pastell och framför allt lekfullhet. Här kunde man även ana en hel del av friluftslivet. Picknick korgar, termosar i alla färger, filtar för skogsbesöken... Här kunde vi även hitta en hel del "retroromantik" med prickiga förkläden, inläggningar allt med en gnutta humor och framför allt med charm!


ETHNO CHIC är den trend som känns mer som en trend som kommit för att stanna. Med det urbana och internationella samhälle vi lever i så är kombinationen av stilar från olika kulturer det som skapar nutiden!
Mönster och färger från olika kulturer, konsthantverk, keramik, vintage, grafiska mönster och allt med respekt för moder jord!

I veckan som kommer är det dags för FORMEX i Stockholm och trenderna kommer inte skilja sig något större från de vi såg i Danmark. Varför åker man då dit? Dels för att där är en hel del leverantörer som inte kommer till Formland och dels för att se hur Formex tolkar trenderna.

Är du intresserad av att höra mer om hösten och vinterns trender?
Inbjudan till våra omtyckta TRENDSPANINGS KVÄLLAR mailas ut inom kort, så är du registrerad för att få våra nyhetsbrev så får du automatiskt en inbjudan.

Har du inte registrerat dig för att få våra nyhetsbrev så kan du göra det genom att klicka här!
Kräftskiva i Abbekås i en underbar miljö


I lördags var vi på en underbart rolig och god kräftskiva hos Jonas & Maria i Abbekås. De har skapat ett fantastiskt hem och trädgård som ger inspiration både ute som inne.


Kräftor av olika sorter, kantarellpajer, sallader, ost, frukt... Mums!


Sånger är alltid roligt och man kommer snabbt i stämning med eller utan snaps.


Efter maten hade regnet uppehåll och värdparet bjöd ut gästerna i den underbara trädgården...


...för nu var det dags för lek! Tävlingar och spel är alltid roligt och framför allt när man får njuta av en vacker trädgård samtidigt.


Trädgården har precis som inredningen i hemmet, noga utvalda detaljer
Lägg märke till träpanelen som går mellan terassdörrarna och fönstret på ovanvåningen. Snygg detalj som sticker ut.


Förra hösten ringde paret mig för att få hjälp med idéer för trädgården. Trädgården kändes platt och det behövdes lite höjd.
Jag tipsade om att skärma av med plank sektioner för olika behov och här blev det en sektion med odlingslådor. Sektionen ramades sedan av med plåt som håller singeln på plats och krocken gräs, singel och rostig plåt blir så snyggt!


Ett fristående plank ger ett djup i trädgården och här kan man duscha av sig efter ett dopp i poolen.


Efter trädgårdsvisningen och tävlingen så fick vi en supergod efterrätt- cheesecake med färska hallon och blåbär.


Radhus med havsutsikt!


I torsdags så hade jag ett "idéer på plats" uppdrag i Bunkeflostrand och blev väldigt imponerad på radhusens fantastiska läge!


Husraden mot vattnet har en fantastisk utsikt över Öresundsbron, havet och min kund hade turen för 6 år sedan att komma över ett hus som var till salu. Huset är på 160kvm och trädgården är inte stor men med lite tips och idéer så fick de en skiss att utgå ifrån inför projekt- trädgård.
En lättskött trädgård med olika sittplatser för skugga, sol och matplats. Växtvalet blev gräsväxter och planteringslådor för örtor och säsongsväxter.


Vi hann med en rundvisning i huset och jag måste visa er trappan upp till ovanvåningen som jag tycker är ett festligt sätt att använda en yta som annars kan bli ganska tråkig.
-Jag känner mig som en kändis varje gång jag går på "röda mattan", säger husägaren Anna och skrattar.
Tapeten från Tapetorama med fjärilar är helt fantastisk och får hela trappuppgången att kännas levande.

-Vi har hittat en balans inomhus och nu är det dags att ta itu med trädgården och det är därför vi ringde dig. Med dina idéer kommer vi nu kunna jobba vidare utomhus för att få en trädgård att njuta i, säger Anna och gnuggar händerna. - Hoppas det blir fint väder i helgen för då sätter vi igång!


30% RABATT PÅ YALLAS MEDELHAVSMÖBLER!!!


Ord.pris: Loungesoffa i smide 8700:- inkl. dynor, Soffbordet kostar 7600:-

Idag sänker vi priset på medelhavsmöblerna som vi njutit av i visningsträdgården i sommar. Nu kan du göra riktiga fynd när vi ger 30% rabatt!!!!


Ord.pris: Matbord lagt med natursten. 19 500:-, stol 1950:- inkl. dyna och rabatten på det.

Passa på att fynda. Först till kvarn gäller eftersom vi inte har fler i lager!

Ett smakprov på Ikeas nya katalog


I Sverige släpps IKEA katalogen 2012 digitalt kl. 09.00 torsdag 18 augusti.
Från måndag 22 augusti och två veckor framåt skickas papperskatalogen ut. Här kommer ett smakprov på lite bilder från den amerikanska katalogen som jag har tjuvkikat i.Grönt kök och färgglada kuddar, Man får en känsla av lekfullhet och en närhet till grönskan utanför fönstret. Två saker som vi alla mår bra av!Lite nostalgi känsla när man ser de inkamönstrade mattorna som jag var galen i på 80-talet.
Lite 70-tals nostalgi när man ser den gula äggkoppen i köksskåpet, eller vad säger du?Natur och tidslösa möbler i rotting, beiga soffor och gråa fåtöljer. Härligt men lite humor och lek skulle man vilja lägga till. Kanske en knasig tavla eller skulptur som hade fått miljön lite mer levande, skulle jag velat ha in i fotot.


För några dagar sedan hade jag ett inlägg "Hemma hos Magga..."
Detta fotot i Ikeas katalog känns som det skulle kunna vara Maggas badrum. Vackert och underbart kvinnligt.

Vilken inspiration! Det kliar i fingrarna och jag rusar ut i stallet för att se om jag har ett gammalt bord som kan målas om. Men och andra sidan så väntar jag nog till imorgon när jag kan se vad ikea tar för ett så vackert bord. Det blir kanske billigare att köpa det hos dem än att köpa ny färg?!


Snart kommer katalogen i din brevlåda, som ger dig tips och idéer på hur du kan inreda ditt hem efter din livsstil och dina intressen.

Behöver du hjälp att hitta din stil och att ha någon som kan se hur man kan kombinera de saker du redan har i hemmet med nya?
Jag kan hjälpa dig. Kika in på vår inredningstjänst genom att klicka här: INREDNINGS HJÄLP


Alla bilder är från ikeas amerikanska katalog och klicka här så kan ni se hela katalogen!

Njut i vår nya verandabänk


Att ha en verandabänk har vi alla drömt om. Nu har vi den i butiken!
En bänk i rotting som kan användas på verandan, i pergolan eller varför inte i barnens rum?!
(110 cm bred och 65 cm djup)
4 500:-


Hitta en plats i där du kan fästa den, gunga och njut av den vackra utsikten...


Detta huset har inte bara en vacker veranda utan är ett projekt som blivit en tv-serie.
Det är amerikanska tv-bolaget hgtvpro.com som har ett program om att bygga miljövänligare hus.


Kika gärna in på deras hemsida, där man kan få en massa idéer på smarta lösningar.
Jag fastnade för detta tipset om en smart grillplats där det bara är att dra för dörrarna när grillsäsongen är slut. Har kanske inte så mycket att göra med det miljövänliga tänket, men snyggt är det!

Hemma hos MAGGA, som kan konsten att förvandla!...Magga Borg.

Magga är vän till familjen sedan 70-talet. Mamma och Magga var keramiker under många år och bollade idéer tillsammans. Under 80-och delar av 90-talet jobbade hon framgångsrikt som stylist  till reklambildsuppdrag och där upptäcktes hennes talang för att hitta de perfekta detaljerna som skapade fantastiska miljöer för fotografering.


Redan i hallen kan man se att hennes trollspö  har varit framme och lyckats förvandla ett typiskt tegelhus från 60-talet till en välkomnande "bodouir".


-Jag älskar att blanda antikt och modernt. Det finns inte en inredning eller antikaffär i Malmös område som jag inte varit i. Det finns alltid plats för en ängel,  några kristaller eller något annat man kan använda i hemmet.


Min man är underbar! Han låter mig inreda hemmet med mina änglar, sammetskuddar och allt annat jag älskar att ha runt omkring mig. Han ser hur lycklig jag blir av dessa underbara ting och är jag lycklig så är han lycklig, säger han!Mat och vin är ett stort intresse, därför är köket en viktig del i vårt liv.  
Här har jag kanske inte så mycket flärd men maten och dukningen får gärna bli en delikat upplevelse.


Våningsfat, ljusslingor i form av blommor, vackert porslin, härliga kort och teckningar från barnbarnen. Det smittar av sig av värme och kärlek från alla detaljerna.


I tv rummet ligger en komatta på golvet och på väggen hänger svart/vita foto på nära och kära. Den lila gardinen stänger ute ljuset för att kunna jobba ostört på kontoret och tillför lite bodouir känsla även i detta rum.


Välkommen in i det mest privata rummet - sovrummet! Wow Magga! Det är som en scen ur en fransk film! Helt fantastiskt galet! En säng i leopard och guld!
- Jag hittade den i en affär och tänkte: Den vill jag ha! Jag köpte guldspray, leopardtyg och Abra kadabra... min drömsäng kom till världen!Överallt ser man saker som Magga har förvandlat. Detta sidebordet marmorerades, stolen målades i silver och fick en dyna av en stuvbit som blev över från när sängen kläddes om.Magga har tidigare varit hudterapeut och haft egen salong med solarier, slankotek, hudvård mm. Intresset finns kvar och det kan man se efter ett besök i det vackra badrummet.


-Jag kan inte måtstå änglar, säger Magga. Jag försöker att samla dem här på hyllorna i badrummet för att de inte ska "ta över" huset.
Det känns som man är i himlen när man sitter på toaletten.


Att ha en symaskin är ett måste för Magga. Rätt som det är så blir jag sugen på att sy kläder eller kanske en gardin. Utan symaskin känner jag mig naken, säger Magga och skrattar.


I biblioteket njuts det av en bok eller bara av att få sitta omringad av leopardmönster.


Kombinationen med en schackrutig byrå, en moraklocka, rustika pallar och en leopardmatta på golvet kräver mod och ett magiskt trollspö! Magga har ett! Hon har även ögon och känsla för att få det att passa ihop och gör hemmet till en upplevelse för besökaren.


Vi är här idag för att leverara ett vattenspel från Ting Ute & Inne och när man tittar ut i trädgården så är det en ära att få placera den här i denna underbara miljö!

Karin njuter av sin nya belysning


Karin, en av mina lillasystrar, har fått upp nya lampor över matsalsbordet och visst blev det läckert?!
Här serveras många goda middagar och tidigare -  i stearinljusens sken. Nu har Karin och hennes man äntligen hittat en armatur de tycker om och den kommer från Ljus i Hus.
Stolarna Shell är från furniturebox, bordet har de själva ritat och låtit en snickare tillverka. Tandläkarvagnen är en rolig detalj och fungerar som sidebord. Karins svärmor jobbade på en tandläkarmottagning och när de rensade ut bland inventarierna så fick vagnen ett nytt liv på ny adress! 
Övriga detaljer är från Ting Ute & Inne.

Löpare samlar tingen


Att ha en löpare på bordet är snyggt och samlar ljusstakar, lyktor och vaser på plats så det inte blir rörigt. Dessutom är det praktiskt eftersom det skyddar bordet från repor.


Löparna är 35 cm breda och 130 cm långa (95:-).  Man kan också använda löparna som underlägg för att duka för sig själv och den som sitter mitt emot. Blir ni fler personer till bords så duka med fler löpare på samma sätt. Ett annorlunda och snyggt sätt att placera tallriken på!
Löparna finns även i svart.

Regnet bara öser ner...


...och höstanemonerna blommar i trädgården.


Använd anemonerna och andra blommor och blad i vattenbaden för att göra ett fint arrangemang i din utemiljö.


Svalerna flyger lågt och det blir säkert en dag med regn även idag.
Vill du ha inspiration till din trädgård och ditt hem? Ta en utflykt till oss. 
Vi har öppet 10-18. Välkommen!
Klicka här för öppettider. 

Detaljer som skapar vackra miljöer

 
Det är de små detaljerna som gör det. Just nu har vi fått in de här vackra oljelamporna i glas och ett snyggt & i trä som kan användas på t.ex en hylla, i bokhyllan, på fönsterkarmen...
Enkla ting som skapar vackra miljöer!& gjort i trä, 20 cm högt
65:-

Oljelampa i glas för ute- eller inomhusbruk
85:-   (10 cm i diameter)
115:- (15 cm i diameter)


Hemma på vår gata i byn...


...finns många härliga miljöer och idag tittar vi in hos Annika med familj.


Annika älskar starka kulörer och blandar gärna rosa, lila och rött. Just nu blommar hortensian vid ingången och jag ser glädjen i Annikas ögon när hon visar mig de vackra blommorna.


Gamla och nya möbler blandas precis som de gamla perennerna och de nya växterna.
- Man kan ju inte motstå en vackert blommande växt när man tittar in i handelsträdgården i grannbyn, skrattar Annika.


-Jag älskar att pilla i trädgården. Det ger mig avkoppling och ny energi.
Växthuset är mitt "meditationshus". Här sätter jag mig gärna med en bok och en kopp kaffe. Underbart!
Växthuset fick Annika av sin man i 50-årspresent. Golvet är gjort av gamla tegelstenar som de fick av en granne.
-Jag har lagt det själv, säger Annika stolt. Det är lite ojämnt, men visst är det charmigt?!
Jag kan bara hålla med. Hela trädgården är charmig!


Tygflaggorna i taket och utanför växthuset är köpta hos Maria på Torsvik.


På olika ställen i trädgården står bord och bänkar med samlingar av änglar (Annikas favoritdetalj), krukor, växter och ljusstakar.


Att odla tomater är perfekt i denna miljön och i helgen när vi och alla grannarna var här på kräftskiva så användes de hemodlade tomaterna i de goda rätterna som serverades.


Odlingslådor runt växthuset är gjorda av pallkragar är målade i rött och här odlar Annika både det ena och det andra.


I fruktträdgården börjar äpplena mogna och snart är det säkert Annika som bjuder på äpplekaka!

Ett hem med massor av roliga lösningar


I helgen var vi på kräftskiva och blev bjuden på fördrink hos ett par som nyss byggt ett hus och skaffat familj. Henke och Pernilla har skapat ett hem med massor av roliga lösningar och snabbt fick jag upp kameran innan vi skulle vidare.
Fasaden är gråmålad med detaljer som leder upp till skyn. Den svarta träpanelen runt entrédörren blir huset signum och ger hemmet en fantastisk karaktär!I hallen har de murat upp en förvaring som sväljer allt som man behöver i en hall. "Allt i ett".


Allt i huset som har hörnor har kantstöd i form av en liten skyddande hand (finns på ikea) som gör att deras lilla inte ska skada sig. Snygga och praktiska.


I sovrummet har de gjort detta underbara collage med bilder, tavlor och text. Visst blir man rörd?!


I vardagsrummet står ett gammalt skåp som svartmålats och det har fått hjul så man kan lätt möblera om.
Skåp som detta finns ofta på loppisar och de brukar inte kosta mycket. Välj en färg som passar ditt hem och ta fram penseln och måla. Ovanpå skåpet hänger en tavla från Ting Ute & Inne som MaudE har gjort.


I media hörnan har de gjort en kanon lösning! En fondvägg med ohyvlade träplankor! Dämpar ljudet, delar in rummet och är fantastiskt snyggt!!!
Vi tackar Henke och Pernilla för fördrinken och tack för att vi fick se ert fina hem!

Rått och Flott


Blanda gärna råa matrial som metall, trä och keramik med detaljer som glänser.


Visst är de underbara de små vita buddha figurerna som fungerar som värmeljusstake?
Den vackra vasen är gjord av små pinnar som är vitmålade.


Flotta detaljer är de här fina tingen som kan hängas i t.ex. ett fönster.


Glansiga masker på fot tillsammans med växtarrangemang i matta vita krukor. Lägg märke till den fina silverfärgade ödlan som vilar under växten i den ovalan krukan.

Kräftskiva med inspiration från andra kulturer


Nu är det äntligen dags att samla vännerna runt det stora fatet med kräftor. Duka fram bröd, smör och ostar på bordet, under lyktorna och njut av augusti månad!


En annorlunda dukning till kräftskivan kan man göra med svarta små buddha med oranga rökelser.


Underbara keramikfat som bara väntar på att fyllas med kräftor fär att sedan kunna användas som dekorationsfat.
(495:-)


Löparna kan användas mitt på bordet eller använd dem som tabletter till dig själv och till gästen mitt över.


Varva gärna olika storlekar på växtarrangemang och gruppera. De svarta sjöstjärnorna är av konstgjort matrial och klarar fukt. Perfekta i arrangemang eller i vattenbad. Än så länge släpper vi inte taget om sommaren.


Oranga lyktor att ha på bordet eller hängande i taket ger en härlig mysstämning. Svarta bambupinnar på väggen istället för tavla, snyggt!
Duka med lågt bord och sitt på puffar gjorda av återvunna gummislangar! En kräftskiva med tema från andra kulturer.

Rosenblad i stearin håller vattnet fräscht!


Det finns så många möjligheter att dekorera med glas. Vi använder gärna sand när vi planterar i dem.
Glasvaser i olika storlekar och former är underbara att gruppera. Tillsammans med några detaljer kan samla det på en bricka och få så här fint.


Glaset är så vackert i sig men med lite vatten, växt (fejkad eller ej) och lite blad så blir det ett fantastiskt arrangemang.
När vi var i Marrakech så fick vi ett kanon tips för att hålla vattnet i skålar och fat fräscht. Använder man riktiga blad så blir de ofta gamla efter några dagar. Här lärde de oss att man använder rosenblad av stearin!Vi åkte till en verkstad där de skivade bladen och nu har vi dem i butiken. Nu behöver man inte byta vatten varje dag!
De finns i vitt, grönt, blått och rött.
10:- för 20 blad och de går att använda i evighet utan att bli läskiga!

GÖR KLIPP PÅ VÅR UTRENSNING!


Passa på att fynda när vi rensar ut för att få plats med höstens varor. T ex de snygga plåtmöblerna har vi satt ner till 1/2 priset.


Nu kan du kan göra riktigt fina klipp till ditt hem och trädgård!

MASSOR AV FINA TING PÅ SOMMARREAN!
På REAN säljer vi bla ut dessa underbara väskor till halva priset!

RSS 2.0