Svart och vitt i mjuka och hårda material


Det svarta och vita i våra hem har blivit en klassiker. Mjuka och hårda ting som blir en härlig sammansättning i inredningen.
I butiken har vi tagit in marrokanska bord, tibitanska lammskinn att lägga på golvet eller kanske på sängen.
 

Här finns massor av växtarrangemang planterade i svarta krukor med leca i botten, jord runt växten och med dekorativa stenar för "gömma" jorden och hålla den fuktig.
Till detta har vi gjort ljusarrangemang som är mysiga att tända nu när det börjar bli mörkare och mörkare fast mysigare och mysigare.
 

Har du en tråkig vägg? Konst behöver inte vara dyrt. Detta konstverket kostar 750:- och gör väggen fanstastiskt spännande för en billig peng.
 

Goda produkter gör middagen till en gourmetupplevelse!

   
Trädgård, inredning, sedan kläder och nu mat!!!
Ja, det är många saker i livet som känns härliga att njuta av och vi på Ting Ute & Inne vill gärna njuta av allt under samma tak.
                   
Igår fick vi leverans av fantastiska produkter från de franska kockarna Nicolas Vahé och Dominique Capel som bor i Danmark. Vi träffade dem på en mässa i Stockholm och det sa klick! Ja, mellan oss och deras goda produkter.
 

 
Perfekta att ge maten det där lilla extra och kanon som present till den som gillar att laga och äta god mat!
 
Så medan vi väntar på det överklagade bygglovet till Kleinsrestaurang bredvid ting, så njuter vi av fransmännens goda delikatesser.

Butiken bjuder på nya vackra miljöer


Dimmig lila, puderrosa och varma gråatoner i textilier till soffan eller sängen ger en inbjudande miljö.
 

Snygga golv och bordslampor krockar snyggt till de mjuka textilierna. Blanda gärna med betongbord, plåtmöbler och träskulpturer och du får en snygg inredning i ditt hem.

Många ugglor i mossen

Det är många ugglor i höst! Ja, i alla fall när det gäller inredning.
Det får gärna vara lite engelsk stil med gamla böcker, antika detaljer tillsammans med nya. En känsla av Sherlock Holmes. Den här mysiga bilden är från ikea.se/livethemma.
 
Här ugglor i både stort och litet format. Wallies i Uggleform från Perlan Living. Kökshandduk, träuggla och kudde från Village. Tallrik och doftljus från Lagerhaus. bild: Ellas Inspiration
 
Nu finns det burkar. kuddar, tapeter... Hemmet kan fyllas av ugglor!
 
På Ting Ute & Inne kan du hitta denna underbara uggla som fungerar som en lykta. Sätt ett värmeljus i hållaren och ugglan lyser vackert upp rummet.
155:-
 
Vi har även denna vackra ugglan i porslin som också blir en kul grej i hemmet.
95:-