Nyårsdukning, Nyårspresenter och REA!

Vi har öppet söndag 30/12 11-16
Nyårsafton  10-15
GOTT NYTT ÅR!
 
Nyårsarr. 215:- är ett exempel på arr i butiken,
 
Nyårsljus 175:- är ett annat.
Här kommer lite bilder på nyårsdukningar och nyårsarrangemang...
...och i butiken hittar du förstås en massa annat för ute och inne miljöer.
Välkommen!
 

3 dagar kvar av REAN sedan stänger vi...

3 dagar av rean kvar sedan stänger vi för vintervila.
Passa på att göra fynd på saker ute som inne för nu vill vi bli av med så mycket som möjligt, så vi kan måla om och göra om butiken inför vårsäsongen.
                        20% RABATT PÅ ALLT!!! 
 
 

Nyårsdukning

 
I butiken fortsätter vår REA med 20% några dagar till. Många har passat på att inköpa pumpar, ställningar och annat till trädgården.
Nu har vi gjort  Nyår i butiken. Kom och se vårt dukade bord för att få nyårs inspiration.
 
Det finns en massa olika Ting som man kan dekorera med!

Jul hos mig på Jennygården

 
Julen har ibland varit vit och ibland mindre vit. Men det är så jag vill minnas den för det är så sällan att julen ser så här ut i Skåne.
 
Veckan innan jul kom kransen upp och Ting Ute & Inne tomten i betong stod redo för julen.
 
Tyvärr varade inte snön över julafton och idag är där ingen snö kvar i trädgården. Känner du igen miljöerna? Du kanske har sett dem i vår bok Ute blir Inne.
 
I hallen står också en betongtomte bredvid den svarta spiraltrappan. Pallen från Move är perfekt för att lägga väskor och boan (av tibetlamm) på när man kommer in från kylan.
 
Runt gjutjärnsljusstaken har jag hängt tofsar som är gjorda av kottar. Snöre, kottar och limpistol. Fixat och klart!
 
Jag älskar gammalt och nytt. Som tur är så delar jag intresset med min man, så det var självklart att när vi letade hus för 20 år sedan så fick det gärna ha några år på nacken. Jennygården är från 1840 och den själ som sitter i huset och trädgården tar vi gärna fram genom att hitta gamla antika ting som vi blandar med moderna ting.
 
På bordet i köket står en gjutjärnsurna (modell mindre än de i trädgården) med kvistar som ger en härlig höjd. Jag gick floristutbildningen på Strandhs precis när vi hade flyttat hit och där fick jag bl.a lära mig vad naturen har att erbjuda. Det finns så mycket man kan använda sig av i naturen.
Höjden på grenarna gör att man sitter under de vågräta grenarna så man kan se gästerna mitt emot utan att man har grenar ivägen.
 
Plattmossa och röda äpplen hör julen till.
 
Tolixstolar, mossa från trädgården, tofs inköpt i Marakech, betongljusstake från Ting och den uppstoppade fasanen en mix av olika ting som passar så fint tillsammans..
 
I skånelängor blir det att rummen ligger på rad efter varandra. Efter alla år av renovering så har vi tagit bort alla smårum och istället gjort stora rum. Detta rummet är det enda genomgångsrummet vi har nu. Det har blivit vårt "spelrum".  Eftersom man går förbi biljardbordet och flipperspelet så används de flitigt av alla som passerar.
 
Svarvade bägare  som jag hittade på en loppis, keramiklykta från Ting och några rullade notblad. Inget "less is more" här inte.
 
-Oj Oj Oj, nu är julen snart slut och nyår närmar sig och då packas vi ner till nästa år.
 
Alla julkulor behöver inte hänga i granen. Här har jag valt att lägga några i ett fat.
 
Nu är vi inne i vardagsrummet. Rummet ligger i en vinkel och gör att det blir en härlig rymd.
 
Satsborden gör att placeringen blir inte så låst.
 
Här blandas nya och gamla böcker både med yttre och inre inspiration.
 
Här är mitt kontor. Det är härifrån jag bloggar, bokar kunder och jobbar med mina projekt. Massor av nya projekt är på gång och ni kommer kunna följa de och en massa annat här på bloggen.
 
Vad jag tycker är så härligt är att se hur jag, mina systrar och mamma, kan ha hem som ser så olika ut. Ändå så är det mesta från Ting Ute & Inne och att samma sak kan hamna i så olika miljöer och ändå passa in.
God forsättning!