Montern växer fram...


Just nu bygger vi montern till Vi i Villa mässan/ Skånsk Trädgårdsmässan.
Underbart att Malmö har fått en ny mässhall!!!
Här lägger Sanna betongplattor (från Flisby) som golv och väggarna kommer att kläs med svartmålade
plankbrädor (från Beijer).


Nu har bambun från Flyinge Plantshop kommit och man känner att utemiljön börjar växa fram.
Vattenspel och detaljer ska snart komma plats för imorgon öppnar mässan och då tänker vi bjuda på massor av inspiration!Placeringen på montern är bredvid trädgårdsscenen och där kommer vi en gång per dag under mässdagarna att visa ett bildspel med bilder från Boken. Massor av härliga miljöer, tips och idéer för dig som är sugen på inspiration.
Klicka här för att se föreläsningstiderna!Vi tackar våra sponsorer som i samband med vår monter på mässan visar hur man kan skapa en snygg utemiljö med hjälp av deras produkter. TACK!!!

Artikel i TA om vårens trenderI dagens Trelleborgs Allehanda kan man läsa om när vi på Ting Ute & Inne berättar om våren och sommarens inredning och trädgårdstrender.

Här kommer intervjun: 

Fredrika S Olsson, inredare på Ting ute och inne – Generellt kan man säga att det handlar om att ha en personlig inredning. Där är något för alla. Det handlar mycket om "här bor jag och detta är mina grejer".

Men man kan dela in det i tre olika stilar. Den första handlar mycket om lyx och drömmar. Den är elegant hemtrevlig med champagne, halmhattar, guldstarka färger och med inspiration från Englands badorter som randiga parasoll och från Kaliforniens stränder. Det är mycket blommor som hortensia och rosor. Det ska vara sammet men även skira textilier, nästan transparenta. Man kan ta in barockt, gustavianskt och rokoko men bryter det med lite mer moderna former. Det kommer också ett annat sätt att se på vintage. Har vi något ärvt och som har en betydelse så har vi det gärna framme men i en modern tappning. Ett gammalt fickur från morfar kan hänga i en ram på väggen till exempel. Allt ska vara tillsammans med det moderna, det ska inte bli ett museum.

Även tedrickandet är en trend just nu. Vi har gått ifrån kaffe latte och tusen sorters kaffe till att ta fram mormors tekoppar och det som hör till. Te kommer också i form av drinkar och med andra smaker.

Den andra stilen vill jag kalla för enkelhet. Här är vitt det nya svarta och här funkar uttrycket "less is more". Hellre plocka bort än att det blir för mycket. Här syns mycket trä tillsammans med betong och plåt. Plexiglas och vanligt glas kommer jättestort i vår. Sedan är det material som marmor och koppar men det fungerar inte med det så som det var förr utan materialen blandas på ett nytt sätt. Det är ny design i gamla material. Det är också mycket papper med i vårens trender. Det kan vara till exempel i skärmar, om man tänker så som i japanska skärmar. Det ska vara enfärgat ickeblekt papper med tydlig struktur.

Man ska gärna plantera växter i genomskinligt glas som till exempel lökväxter så att man ser rötterna och jorden. Det blir lite av närheten till naturen. Färgerna är grått, svart och natur tillsammans med dimmiga pasteller som ljust, ljust rosa, gärna med grått i.

Den tredje stilen är urbefolkning. Det kommer mycket med renhorn nu och trä. Till och med nävertofflor har jag sett. I inredningen kan det vara en känsla av stubbar. Det är gamla svenska och nordiska rena material. Även andra länder upptäcker det nordiska nu. I år är det Helsingfors som är designstad och då sätts fokus på det nordiska. Härifrån är det inte så långt till det japanska som också är enklare och nära till naturen. I detta kommer också att vi reser mycket och tar hem olika kulturer. Det kan vara masker från Afrika, keramik från Peru eller kakel från Marocco. Man kan kalla det lite etno-chic.

Årets färg är annars orange i en rödmustig ton. Den kallas "tangerine tango" och är läcker till en bas av grått, svart och vitt.

Vad gör du när våren kommer?

– När jag vill ha in våren i mitt hem börjar jag alltid med att plocka in grenar och sätter dem i lite vatten så att de börjar knoppa. Sen kanske jag ändrar om lite och flyttar runt en del. Sedan kompletterar man det man redan har.

Ditt vårtips?

– Ta fram utemöblerna tidigare än man tror. Kanske inte alla men så att man har något att sitta på i solen redan tidigt på våren.

Publicerad med tillstånd från Trelleborgs Allehandas Näringslivsbilaga 28/2 2012
JENNY ISAKSSON

Vår bok släpps på mässan i denna veckan!
Vår bok kommer att släppas på mässan!!!
Klicka här för att läsa mer om boksläpp på mässan!


På Skånsk Trädgårdsscenen kommer vi berätta om - Ute blir Inne!
Med ett inspirerande bildspel visar Fredrika Strandqvist Olsson från Ting Ute & Inne hur man kan få en snygg och lättskött utemiljö utan att vara traditionellt trädgårdsintresserad. Med sig har hon deras nya bok “När ute blir inne” som lämnat pressarna natten innan!
Klicka här för att se tiderna för föreläsningarna!


Bredvid scenen hittar du vår monter (A04:47), där vi kommer bjuda på inspirerande Ting Ute & Inne miljöer och signera vår bok.
VÄLKOMMEN!En vår - len som sammet


Nu är det tulpanfrossa i hemmet och utomhus hittar man videkvistar som visar att våren är på gång.


Vårens dimmiga pasteller i form av vackra sammetskuddar får den tröttaste soffan att kännas ny och vårfräsch!
Vi har fått in dessa härliga kuddarna till butiken och NÄTBUTIKEN (vissa kulörer är tillfälligt slutsålda och kommer in igen inom kort).
Sammetskuddar 45x45 cm, från Etol
295:- inkl. innerkudde
Klicka här för att se dem på NÄTBUTIKEN!


Sammetskuddar 50x70 cm, från Etol
645:- inkl. innerkudde
Klicka här för att se dem på NÄTBUTIKEN!


I väntan på utesäsongen


Photographer: Vincent Thibert, ELLE DECOR
Den här bilden från inredaren Marcel Wolterinck’s hem, i en förort till Amsterdam, gör att man skulle vilja skruva fram klockan till aprilmånad.

Värme och ett utemiljöliv att njuta av... Men faktum är att dessa månader fram tills dess är en perfekt tid att spåna på om man skulle kunna använda sin utemiljö på nya spännande sätt. 


Om en vecka kommer vår bok ut och där finns massor av idéer!
Du kan förbeställa boken på NÄTBUTIKEN och få 50:- rabatt!!!
Vår bok är en idé- och inspirationskälla för alla som vill ha en snygg och lättskött trädgård, eller balkong, utan att egentligen vara traditionellt trädgårdsintresserade.
Här får man gå i trädgårdar som blivit ritade och designade av oss på Ting Ute & Inne.

OBS!!! 1 MARS SLÄPPS VÅR BOK, VILL DU FÖRBOKA ELLER GE BORT ETT PRESENTKORT PÅ BOKEN, SÅ SKICKAR VI SÅ FORT DEN ÄR TRYCKT!!!
(ord pris 295:-, förhandspris 245:-)
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER!


Snyggt på väggarna


Vill du förändra ett rum så kan du pröva med något nytt på väggen.
Här har vi satt upp en svart tavellist med en kromad afrikansk figur och ett växtarrangemang i glaskruka.
Den afrikanska figuren finns även på NÄTBUTIKEN.
275:-


Man kan också sätta tre hållare på rad med glas i. På så sätt kan man plantera i någon och sätta värmeljus i de andra. Snyggt i tex hallen.

Tuffa Trädetaljer


Trädetaljer i hemmet mjukar upp och ger en spännande touch till inredningen.
Dessa snygga träansikten i en svart träram kostar 275:- (30x20) och finns i butiken.Golv träskulpturerna finns i tre olika höjder och är vansinnigt snygga att ha på ett sidebord eller som här - på golvet.
495:- (höjd 90)
595:- (höjd 110)
695:- (höjd 160)
I hyllan ser du träansikten på pinne och platta för 295:-På podiet av lastpallar står dessa fina träskulpturer för 495:-/st (ca 37cm höga).

Våra vackra träskulpturer finns inte på nätbutiken eftersom vi inte har något stort lager av dem. Bor du inte i närheten av butiken? Vi kan skicka dem ändå! Maila oss på info@tinguteoinne.se så ordnar vi det åt dig.


Däremot dessa snygga träskulpturerna har vi både i butiken och på nätbutiken.
Skulpturerna är 45cm hög och foten är 12cm djup och 25cm lång. Finns med fyrkantigt hål och runt hål.
Mörkbrun
395:-

Klicka här för att läsa mer på NÄTBUTIKEN!


Brickans återkomst


Att samla vaser och ljus på en bricka är ett bra sätt att dekorera hemmet på.


På detta sätt blir det inte rörigt med många ting och det är lätt att flytta om man känner för att ha det på en annan plats i hemmet.
Här har vi gjort en grupp med "fattigmans silver" och trälyktor.
Svampen (55:-) har vi i både butiken och NÄTBUTIKEN.
Fågel (115:-) och liten lykta (45:-) finns också i butiken och på NÄTBUTIKEN


Brickan finns i tre storlekar (495:-/695:-/795:-).
Den finns i butiken och på nätbutiken.
Klicka här för att komma till NÄTBUTIKEN.

Tjuvstarta våren med blommande sjalar och väskor!


 
Härliga sjalar, väskor och smycken från det svenska företaget Japa Mala som har designat och låtit kvinnor i Indien få tillverka dem åt företaget. Du hittar dem i butiken och på Nätbutiken!

Japa Mala betyder radband och kom till Europa från Orienten med korsriddarna på 1500-talet. Ett äkta Japa Mala halsband har 108 pärlor. Upprepa ditt mantra pärla för pärla och gör din vision tydlig. Den större pärlan symboliserar målet. Det är bara tanken som sätter gränser för vad du uppnår.Sjalar i 3 olika färgsättningar.
195:-/st

Klicka här för att komma till NÄTBUTIKEN!


  

  
Väskor i 4 st olika färgsättningar.
349:-

Klicka här för att komma till NÄTBUTIKEN!Förvandla rummet med luckor på väggarnaBilderna är lånade av sköna hem -
Foto: Jakkob Termansen
Panel på väggarna har vi sett de senaste åren men på detta sättet var det 20 år sedan! Innan dess pratar vi början på 1900-talet.


Man kallar det Parisisk stil och den senaste tiden har vi sätt det i tidningar och på restauramger.


Foto: Nina Broberg/http://ikea.se/livethemma,

Du kan kopiera stilen genom att sätta upp IKEAS kökslucka LIDINGÖ som väggpanel och du får en parisisk stämning som suddar ut modernismens räta linjer.
Vill du ha en mörkare nästan bibliotekkänsla i rummet så använd luckan i svart eller i ekfanér!


Skapa en harmonisk miljö


Porlande vatten och levande ljus ger en harmonisk miljö som man kan skapa både inne som ute. Hemma eller kanske på jobbet.
Alla mår bra av att röra sig i miljöer som gör att man varvar ner.

I butiken har vi skapat denna miljö gjort av:
tavla 1900:-
pump 825:-
fat 495:-(44 cm diameter)
flytljus 15:-
kruka 795:- (h80xb35 cm)


Känner du för att göra en harmonisk miljö "light" så kan du ta en skål, fylla den med vatten, lägga några blad eller blommor i, tända flytljus och njut....

En dag fylld av KÄRLEK!!!


I morse när jag skulle köra sonen till tåget i Skurup såg jag något rött i vår lilla söta rondell.
Ett fång av hjärtformade röda ballonger!!!
När vi kom in i byn så såg vi att hela byn var dekorerad med ballongerna. Man fylldes av värme och plötsligt blev denna dag väldigt speciell. Alla hjärtansdag!
Tidigt i morse hade ballongerna blivit uppsatta på uppdrag av Skurups Handel som är en intresseförening för företag i Skurups kommun.
Ett roligt jippo som skapar feststämning med ett kärlekstema!


På Ting Ute & Inne möts du av hjärtan både ute som inne. I kylan som råder så kan det behövas en värmande dag som - alla hjärtans dag!


Ge bort en vacker konstgjord ros som håller för alltid. Vi har satt rosorna i smala glasvaser med matchande pinnar som blir en perfekt present en dag som denna.
Ros arrangemang 195:-Vi har nyinkomna ringar i vackra former (allergitestade).
245:-


Välkommen in för att hitta presenten att ge till den du vill visa att
du tycker om!Alla hjärtansdag Ting


Nu är det dags för Alla hjärtans dag (tisdag 14/2)!
En dag där man visar den man tycker om att de betyder något extra för en.I butiken finns där tex vackra smycken och sjalar från Indien som ger lite vårfärg till klädseln.


De här snygga klockorna fick vi in i förra veckan, och förutom att de är snygga så är de även väldigt billiga, 149:-/st!!!


Våra fina skulpturer HAN & HON i hemmet ger en påminnelse om kärleken till varandra mitt i vardagen (145:-/st/).


Växt arrangemang i olika storlekar och olika varianter. På bilden är det "plättar i luften" på en hjärtanställning planterad i en zinkkruka, dekorerad med rosa pinnar och vita runda stenar (145:-/175:-).
Perfekt att sätta på köksbordet för att visa familjen eller kanske arbetskamraterna, hur mycket de betyder för en.En present för kommande trädgårdsinspiration kan du ge genom att förbeställa vår bok som släpps den 1 mars. Köp presentkort och få 50:- förhandsrabatt!
Pris 245:-Ett tjockt ljus som visar att er kärlek brinner!
Pris 145:-

Skapa blickfång!


Det är lätt att man blir trött på sitt hem och vill att något nytt ska hända.
Skapa blickfång med t.ex en piedestal där man kan sätt krukor med grenar i. Sätt ett konstverk på väggen och belys det hela med en spotlight och nu har du fått ett nytt blickfång!


För att det inte ska se tråkigt ut vid entrén så här på vintern, så kan man göra enkla små miljöer. Med en uppochner vänd kruka som piedestal kan man även här göra en miljö som känns lockande.


Toaletten kanske glöms bort? Några vaser med grenar, tavlor på väggen och det blir blickfång som ger besöket en överraskande miljö.

Miljöerna är från Ting Ute & Inne butiken

Något för smaklökarna?


Vi på Ting Ute & Inne älskar god mat och nu har vi tagit in ett sortiment med goda saker från "The spice tree". De är både fantastiska att servera,  att använda i matlagningen och är förpackade i vackra burkar och flaskor. 


Deras produkter har hög kvalitét, goda smaker och vi har valt ut några gourmet upplevelser ur deras sortiment som du nu kan hitta i butiken.


Välj vilka produkter som du vill ge bort och vi packar in de till en perfekt "gå bort present".
Vi ska bort ikväll och jag valde en burk med stora gröna oliver, en flaska med 6 årig balsamvinäger och en flaska tryffelolivolja från Italien. Det blir säkert uppskattat av våra vänner Susanne & Mark som älskar att laga mat och njuta av olika smakupplevelser!

VIP-KVÄLL på TING värmde i kylan


Igår kväll snöade det över slätten och det var dags för att ha vip-kväll om våren och sommarens trender.
Med en god kaka och ett härligt bildspel i verkstaden blev vi alla fyllda av värme och  fortsatte ut i butiken för att hitta vårtecken.


Med pärlhyacinter eller kanske en hortensia på köksbordet så kan
man tjuvstarta våren i hemmet.
Missade du gårdagens vip-kväll så finns det platser kvar till måndagen den 13/2 kl 19.
Ring och boka plats på 0410-33 47 37 eller maila på info@tinguteoinne.se

Visningsträdgården del 2


Här kommer en fortsättning från rundvandringen i visningsträdgården.
I paviljongen hänger en hängsoffa i vit rotting (4 500:-).På var sin sida om hängbänken har vi vänt upp och ner på två krukor som blivit piedestaler åt den lilla sittande buddhan (395:-). 
Den stora buddhan (1595:-) håller ett vakande öga på den vitklädda trädgården.
Konstverket (1 400:-) är gjort av målad takpapp som kan vara ute året om för att smycka trädgården.Solen strålar in mellan spaljén. Betongkonstverken på planket
kostar 650:-/st.
En eldstad (1 250:-) är härlig att tända i trädgården eller kanske vid entrén. Vi har olika modeller att välja mellan.
Buxbom boll (725:-) i kruka (595:-) blir som ett konstverk när man radar upp dem så här!Vi älskar grått, svart och vitt och det märks kanske?
Det känns tidlöst och man kan jobba med former och struktur för att få olika stil och design på sakerna.
Vattenbaden är upp och ner för att de inte ska frysa sönder om det samlats vatten i dem. Ovanpå faten har vi lagt ihåliga betongstenar som gör att det blir som en installation.
 Stenarna finns i tre olika storlekar 75:-/195:-/395:-.Utanför glaspartiet i butiken har vi detta trädäck med ett plexiglas som tak.
Det dröjer inte länge innan kunderna kan sitta här under och ta en fika i vårsolen.Ja, visst kan man ha en trädgård att njuta av även på vinter!
Kom gärna och inspireras av hur vi har skapat vår visningsträdgård.
Välkomna!

Visningsträdgården på vintern


I vår visningsträdgård kan du hitta många tips och idéer för en levande trädgård året runt.
Här är en miljö med ett betongbord med betongpallar. På bordet står en grupp med ormhasselgrenar i en zinkkruka.
Den svarta metalllyktan (195:-) har en glaskopp där värmeljuset står skyddat för vind.
Betonghjärtan (55:-) på rad får gärna ligga kvar även efter alla hjärtansdag den 14 februari.
Husnummer i aluminium med hål uppe och nere 195:-/st. Klicka här för att se de på nätbutiken.
Murgrönan och bambun är vintergröna växter som står sig i snön.
Betongtavlorna (design MaudE Strandqvist) är konst som också de klarar vintern 450:-/st.På uppgången från grinden och butiksentrén står denna tuffa bänken i svartlaserad trä och förzinkad ram och stomme (7 500:-). Just nu häckar våra nya kromade fåglar (345:-) här
tillsammans med kromade hjärtan (35:-).
Den enorma rottingkransen (595:-) är dekorerad med en metall blomma (95:-).


En trappa ner så står avskärmningsplanken som ger ett djup i visningsträdgården. Just nu ligger vattenspelen i vila p.g.a kylan, men det finns andra sätt att göra trädgården intressant!
Kanske ett hjorthuvud (995:-) i antikmålad massiv plast?! Eller en radhusfågelholk (895:-), där 3 fågelhushåll kan bo!
Klicka här för att se radhuset på nätbutiken.

Visning av visningsträdgården här på bloggen fortsätter imorgon...

Idag öppnar vi!


Nu är vår "vintervila" i butiken över. Idag öppnar vi för en ny härlig säsong!
Stor sammetskudde 645:-, sjal 195:-, pärlhyacintarr. 135:-...Med massor av snygga detaljer kan du förändra hemmet och göra det riktigt mysigt.
Ett tips är att samla ljus, kulor och vaser som gör att man kan göra fina arrangemang.Som öppningserbjudande har vi detta vackra ljus med dekoration
för endast 65:-!
(Så länge lagret räcker.)Plocka in grenar från trädgården och sätt i glasvas för att sätta fart på våren inomhus.
Trähuvud på pinne 295:-, hortensia i betongkruka 115:-, väska 349:-, lykta 125:-...Det rustika som trä och metall blandas med vackra växter och vita krukor.


Vita plåtsoffbord kan förändra hela vardagsrummet. Kanske du redan har ett snyggt soffbord och vill ha några läckra ljusstakar eller växtarrangemang som förnyar miljön?
Buddha 795:-, fyrkantigt ljus i kruka 165:-...

Butikens öppettider är:
tis-fre 10-18
lör       10-15
sön      11- 16

VÄLKOMMEN!

Kika gärna in på vår hemsida för att läsa mer om våra tjänster.
Klicka här!

Trendspaning på Ting på Torsdag!


Sugen på att få inspiration till ditt hem?
Efter inköpsmässor, trendföreläsningar och resor berättar vi om trender för ditt hem.
Vi visar bildspel om möbler, stilar, färger och mycket mer som får igång känslan för att hur man kan förändra sitt hem inför vår och sommar med små eller stora medel.Boka din plats för torsdag den 9/2 eller måndag 13/2 kl 19. 
Välkommen till en inspirerande kväll där vi visar våren och sommarens trender 2012.
Denna kväll: 10% rabatt på hela sortimentet.
Pris: 95:- inkl. fika

Obs! Begränsat antal deltagare
anmälan är bindande!
Boka din plats på info@tinguteoinne.se
eller ring 0410-33 47 37

Nu startar våren på TING!!!


På tisdag den 7 februari öppnar vi butiken och den är fylld med härliga Ting!!!


Tro det eller ej men ni kommer att hitta härliga miljöer med starka färger, dimmiga pasteller, vår klassiska svart, vit, beige och gråa stil, och vackra trä detaljer. 
Ja, detaljerna smittar av sig av en känsla att "vilja förändar hemma" och inspirationen hittar du här. Kom och njut!På torsdag den 9 och måndagen den 13 februari kommer vi ha vip-kväll där vi berättar om trender och idéer för våren och sommaren 2012.

Vill du boka plats så ring 0410-33 47 37 eller maila info@tinguteoinne.se
Obs! Vi har begränsat med platser och det brukar bli fullt snabbt. Så passa på att boka din plats!

Kvällen börjar kl 19 där vi har trendbildspel och bjuder på fika.
Pris 95:-/pers.
(denna kväll ger vi 10% på allt ute som inne!)


Bröllopsmässa i Malmö


Uppdraget igår var att göra en inbjudande monter för Nötesjö på "Allt om bröllop" mässan som är denna helgen på Slakthuset i Malmö.
Med bilen full så började förvandlingen av montern.


Med vita tyger på väggarna och med tapetrullar med samma mönster som på rummen på Nötesjö, växte monterna fram. Nu var det dags att bygga för att få fram samma härliga känsla som man får när man är på restaurangen och hotellet.


Nötesjö har bytat logo och visst är den snygg?! Nötesjö har fått bort wärdshus stämpeln efter sin fantastiska renovering och med sina nya idéer.
Titta gärna in på deras hemsida för att se mer:
NÖTESJÖLycka till med mässan och för dem som väljer att ha sitt bröllop på Nötesjö kommer få en fantastisk upplevelse!
En upplevelse vad det gäller maten, miljön och den härliga personalen!
 

Svart & Vitt såklart!!!


Svart och vitt håller i sig och är bra basfärger till hemmet. Soffbord och sidebord i vit eller svart plåt är snygga möbler som håller stilen.


Fyrkantiga blockljus i fyrkantiga krukor som pckså finns i vitt eller svart.
Snygga enkla detaljer!Flätade korgar med cylinderglas där man kan placera ljus eller värmeljus i. Trä är något som kommer mer och mer, och är snyggt att blanda in i hemmet.
Vita "fejkade"  tulpaner i glasvas ger hemmet en härlig vårkänsla som står sig länge.
Små elefanter i trä...


...och stora i betong.
Glas, svarta krukor, träkulor och trasmattor - här är vårens stil.
Vi öppnar på tisdag och det är många miljöer och många fler saker som ska på plats...

Vinter i trädgården


Så kom då äntligen vintern till Skåne! Underbart att rulla upp gardinen och se att trädgården hade fått ett vackert vitt snötäcke.
På norrsidan av trädgården ligger rundlarna med formklippt buxbom som skyddar örtträdgården i den ena rundeln och blommorna i den andra.


"Bryggorna" på västsidan lockar ut till lusthuset och grillplatsen som just nu ligger vilande under vintern.Vid växthuset har jag vintermöblerat med en soffa för att kunna sitta i lä och njuta av vintersolen medan man kanske grillar korv eller marschmellows.
Det är underbart att utnyttja trädgården året om, så därför plockar jag inte bort alla möblerna inför vintern.


Vi har inte vågat klippa vinrankorna i vingården eftersom de inte vissnat ner än pga att det inte varit kallt nog. Några dagar till av denna kylan så ska vi nog kunna fixa det, så de kan få vila innan våren.
Fotbollsplanen ligger även den i en skön vintervila.


Vintergröna växter som bambu och murgröna ramar in detaljer i trädgårdens alla hörn.
Med snön som en extra dekoration njuter vi nu av att ha vinter i vår trädgård!

De dimmiga pastellerna hittar sin platsVintervilan i butiken är snart slut. Under tiden har vi målat om (vitt, såklart), oljat golven och varit på en massa inköpsmässor. På tisdag öppnar vi upp igen (7 feb) och nu ska allting på plats.


Inte trodde vi att vi skulle känna så mycket för de dimmiga pastellerna, som är vårens måste, men när vi ser det i kombination till vår betong och det råa smidet så blir det underbart och vi är sålda!


Just nu bygger vi upp en miljö vid entréen som ska få våra kunder att bli lika förälskade som vi har blivit. Det är så vackert!


Vi närmar oss alla hjärtansdag (14 feb) och då är det ju perfekt med en fejkad ros i gammelrosa som inte vissnar.


Ljus är en bra "gå bort present" eller att gruppera på ett fat och ställa på bordet. Detta ljuset är lindat med ett grovt snöre och har en snygg dekoration.


De vackra sjalarna i just det, "dimmiga pasteller", är perfekta till att våra till vinterjackan. För nu börjar man bli riktigt sugen på vårsäsongen!
Nu fortsätter vi att bygga upp de andra miljöerna i butiken för vem vill inte ha svart,vitt eller brunt i sitt hem?!!!!!

RSS 2.0