Fotografering av smaskiga tårtor


Igår var vi på Ting ute & inne på uppdrag hos Konditori Kringlan i Kävlinge.
Linda och Henrik som äger "Kringlan" har
nya idéer för sitt konditori och de ringde oss för att få hjälp.
I butiken fyllde Josephine på med nya bakelser när vi kom. - Det blir snabbt tomt på hyllorna, alla vill ju ha något gott till kaffet, sa hon och skrattade.


Bageriet har renoverat den gamla längan på bakgården med ett stort kylrum och inom kort ska detta rum fyllas med nya hyllor och annat. Perfekt utrymme för att fotografera till den nya broschyren tyckte Sanna, Karin och jag och packade upp rekvisitan.


I bageriet bakades tårtor i olika kulörer och med olika dekorationer. Vi måste ju visa vad vi kan , sa Henrik och undrade om vi hade några önskemål.


Bagaren Nicklas kom in i "fotostudion" med den ena frestande plåten efter den andra!


Linda och jag planerade en eventuell uteservering framför bageriet. Vi hade möte med Gatukontoret och de var mycket positiva till vår idé och sa: Ni får gärna använda hela området framför bageriet och vad det gäller parkeringsmöjligheter så kan vi gärna titta på det också.
-Vi vill gärna ha en levande kommun och välkomnar era idéer!
Nu håller vi tummarna för att polisen och miljönämnden är lika positiva så vi kan tillföra Kävlinge en mysig plats att fika på.Tårtorna blev så här läckra och visst vill man bara greppa tårtspaden för att ta upp en ordentlig bit till kaffet?!


Mums!
Inom kort kommer broschyren finnas i konditoriet, och förhoppningsvis kommer uteserveringen kunna vara igång redan till våren!

En HOT ROD med glasdetaljer!


Sugen på en ny bil? Kanske en Hot Rod med glasdetaljer? På Formexmässan visade Kosta Boda sin bil i ljusblå lack med skimrande kristall.
En bil som glänser!


Bakom skapelsen står Kosta Boda-formgivaren Ludvig Löfgren (design och kristall), Mattias Andersson (design och konstruktion) och Johan Belin (projektledare).
Det är ett fint exempel på hur man kan samarbeta mellan olika branscher för att nå ett resultat som inte hade varit möjligt annars.


Den kallas för Juxtapod och måste vara världens mest kristallrika bil.
Till och med rattknoppen och växelspaken är av kristall!Känner du för en Ford från 1928, med en massa bling bling -
kontakta Kosta Boda för prisuppgift.

Så kan det vara med en mamma som konstnär...


Detta är en bild från tidigt 70-tal på mig (tv) min syster Karin och mamma MaudE. Vi är på väg upp från Trelleborg till Marstrand där farmor och farfar bodde på somrarna.
Mamma hade en "billek" som gick ut på att man skulle berätta vilka färger man kunde hitta på himlen. Så medan andra familjer kanske letade olika färger på bilar eller olika bilmärken så letade vi olika kulörer på högre höjder.

Så kan det vara när man växer upp med en mamma som är konstnär.


Här om dagen när jag körde till Ystad så tittade jag över havet och såg plötsligt vårens färgkarta. Dimmiga pasteller låg som ett bälte över kustremsan.
Jag lekte inte billeken men visst sitter det kvar att titta efter de olika kulörerna på himlen.


Det blir en vår och sommar i dimmiga pasteller med inslag av natur.
Precis som bilden från kusten.


Det är ofta naturen som sätter igång mamma till att skapa i olika matrial. Allt från trasmattor på 70-talet, keramik på 80-talet, papp/plexi/gips/betong/smide på 90-talet.
Att vara öppen för nya former och skapande sätt, gör att skapandet är en del av livet.


Med en uppväxt av färg och form och med skapandet som ligger i generna, gör att man alltid vill pröva nya färgställningar och former. Just nu är det de dimmiga pastellerna som speglar sig i tavlorna och någon plan för att hur de kommer att se ut finns inte. Nä, jag går på känsla och det kan man nog tacka mammas "billek" för!
En bunte tulpaner gjorde vår i hemmet


Igår kväll skulle vi ha vänner på middag och när min man skulle köra hem från jobbet så bad jag honom att köpa en bunt tulpaner med sig hem som vi kunde ha på bordet. Vilken färg undrade han, eftersom han vet att färgval är viktigt för mig. Jag tog i och sa -välj du.
När han kom hem så sa han:
-Det fanns bara en bunte med blandade färger och han tittade hur jag skulle reagera.
-Jaha. Hm. Inte som jag hade hoppats på....


Sen tänkte jag. Så bra då kan jag dela upp tulpanerna och använda dem i olika rum.
Med olika vaser i olika grupper blev det flera rum i hemmet som kunde ta del av bunten med 14 tulpaner!En runda i trädgården och knoppade kvistar från några träd och buskar gjorde arrangemangen härligt vårfina.
Det är inte mängden blommor som gör det utan hur man med olika vaser och kvistar kan fylla hemmet med blommor på olika sätt.
Testa du också!

Återbruk ligger i tiden


På mässorna har vi sett många spännande saker med fokus på återbruk. I vår butik har du sedan länge kunna se denna trend i form av krukor av återanvänt gummi, askar av gamla tidningar, smycken av kapsyler, hjortar av tygtrasor...


På Formex träffade jag Ida Överby som hade tillverkat dessa vackra ljuskronorna av gamla skärvor!


Hon berättade att det började med en släkting som samlade på fjärilar och satte dem i ramar. Då föddes idén att sätta flisor från olika porslinsdelar. När Ida såg hur vackra de olika delarna var så tänkte hon att hon skulle kunna göra annat än samlartavlor.


Det är underbart att se hur kreativ man kan bli av att återanvända "skräp" och skapa något vackert av det!
Jag tipsade Ida om Royal Copenhagen och deras årliga julutställning. - Kontakta dem och berätta om att du kan skapa en utställning i form av Konglig Dansk "skräp". Ida nappade på idén och jag håller tummarna för henne!
I skrivande stund gick jag in på Idas hemsida
www.delacreme.se och såg att så gott som allt var slutsålt.
Grattis Ida!!! Du ligger helt rätt i tiden!


Royal Copenhagen
Porslinstillverkaren Royal Copenhagen, som är kunglig hovleverantör, har i över fyrtio år dukat upp till julbord i Köpenhamn med sina populära serviser. Från början dukades borden upp av företagets egna konstnärer, men detta har ändrats sedan 1970-talet.
Sedan dess har kändisar blivit inbjudna för att duka bord. Bland annat har det gjorts av det danska fotbollslandslaget.
När det var 40-årsjubileum dukade den danska drottningen själv alla bord. Några av dem dukades till och med av den kungliga familjens privata serviser.
Detta jubileum lockade 200 000 besökare.


Den rena och enkla japanska trenden


Trendoraklet Li Edelkoort har besökt Stockholm och berättade om trenderna inför det nya året.
Ett av hennes trendspår inför 2012 är den rena och enkla estetiken inspirerad från Japan.
Ledorden var hållbarhet, naturnära och lugn och ro. Motvikt till stress, överkonsumtion och miljö­förstörelse.

 
Det japanska strama tillsammans med nyanser av vitt och man får ett hem som utstrålar lugn och ro.
Det skandinaviska och japanska formspråket har mycket gemensamt. Så långt bort och ändå så nära. Enkelhet i både material och färger som rå betong, obehandlat trä och lätta färger.


Utomhusmiljöer blir allt viktigare för oss och även om vi söker efter det rena och enkla även här så får det gärna innehålla en hel del humor som t.ex. en kanin, fågel eller groda.


Framtidens trender inom mode, inredning och arkitektur är jordnära, enligt trendanalytikern Li Edelkoort.
Man ser även trenden i utemiljöer. Jordnära men krocka gärna av med ett annat matrial som här, glas som trappsteg!


En annan stark tendens är att bostaden kommer vara i ständig förändring, men även här med små medel. Genom att byta ut textilier och skapa nya arrangemang med sakerna som redan finns blir hemmet ett annat. Var och en av oss blir "utställningsansvariga" i vår egen, högst personliga konsthall.
Det är precis det vi jobbar med på Ting Ute & Inne med tjänsten "Idéer på plats". Under 1 1/2h hemma hos dig förnyar vi hemmet med din hjälp med det du redan har men på ett nytt spännande sätt.
Klicka här för att läsa mer om tjänsten!

Med minusgraderna kom Mammuten till Ting!De äldsta fossila fynden av en mammut är från
en ullhårig mammutart som dog förmodligen ut i Sibirien för ungefär 5 000–6 000 år sedan.
Nu har det blivit minusgrader även i Skåne och vår Mammut i sten pryder visningsträdgården som har fått ett vackert frosttäcke. 


Vår Mammut klarar vinterkylan utan att spricka och är ett roligt inslag i din utemiljö.
Den är brunsvart i sten och vacker både ute & inne
L30cm,B15cm,H17cm

395:-
Klicka här för att komma till NÄTBUTIKEN!


Inköpsmässan FORMEX gav en vårkick


Nu är det vår! Ja, i alla fall inomhus på Formexmässan i Stockholm känns det så. Utanför är det minusgrader men det är nu vi ska köpa in saker för vår och sommar.


På mässan fick man genast inspiration till picknick i det gröna, stunder vid stranden och av att njuta av sin utemiljö i värmen.


Vi provade hattar som alltid är en populär sak att sälja i butiken. Vi hittade två varianter som vi kommer få in i olika färger.


Mässan hade byggt upp matställen och bjöd på en massa spännande föreläsningar om trender och annat.


Vi hittade underbara halsband och armband med färger som känns helt rätt i vår.


Vi beställde även de här snygga väskorna som med sina härliga färger gör en pigg och glad. Perfekta att pigga upp vinterjackan med!


Surdegsbrödet fanns i både montrar och utställningsmiljöer. Det är en brödtrend som kommer att hålla i sig!


Och tro det eller ej men skärbrädan har kommit tillbaka. Brödet ska skäras upp på brädan och sättas med brädan på bordet - då är du helt rätt!
På dessa skärbrädorna ser du kulörerna för vår och sommar. Härligt dimmiga pasteller...Formex temautställning inspirerades av leken "fågel- fisk eller mittemellan". 
De hade byggt upp en modern arkitektonisk lada där ljuset, rummet, känslor och sinnlighet stod i fokus.
På mässans entrétorg sammanställde designer Synnöve Mork säsongens trendtemautställning ”In the mood for a new season”.

- Allt är inte alltid vad du tror att det är. Du kan känna igen en form, men så visar det sig att föremålet är något annat…Jag vill förmedla en levande och humoristisk känsla i en inramning där rummets rymd lyfter fram och förstärker produkterna. Utställningen har fått namnet ”Fågel – fisk – eller mittemellan”. Det är en lek jag älskade som barn och som jag sedan fortsatt att använda mig av när jag skapar utställningar, säger Synnöve Mork.


Vilken underbar väska! Eller vad är det ? Nej det är ju en rosa vattenslang med ett vackert handtag som är helt underbar!!! Vilken fantastisk present!


Vattenslangarna fanns även i vitt och svart, hm kanske hade varit något för Ting Ute & Inne?


Nu är vi hemma från mässan och det oljade golvet i butiken har torkat. Nu är det dags att bygga upp vårmiljöer och färgskalan, den går i dimmiga pasteller till betong och plåt.
Tisdagen den 7 feb kl 10 ska butiken vara klar, så nu kavlar vi upp armarna, packar upp nya varor, bygger vårmiljöer och flyttar runt!


Färg hör våren till - eller?I det gråa januari planerar vi för att göra butiken redo för våren. Nu längtar vi efter en dos av kulörer som gör oss alla pigga och glada!


Med kataloger och besök av leverantörer ser vi nu vårens färger och färgskalan den går i...


från poppiga starka färger som gult och lila till...


...pasteller som får en att tänka på små cupcakes.


Med prover av tyger, band och färg så upptäcker vi att
vårstilen för Ting Ute & Inne blir en mix av både starka och svaga färger!
Starka kulörer med blommor i sjalar, väskor och puffar är beställda.
 


Nu åker vi till Formex i Stockholm för att leta efter den "dimmiga" pastell skalan.

         
Tänk så snyggt det kommer bli med dessa kuddarna på t.ex vår betongbänk!
Idag oljar vi golvet i butiken så när vi kommer hem är det dags att börja möblera innan alla vårvarorna levereras!
Nu längtar vi efter färg!!!


Inspirerande utemiljö i Stockholm


Hittade ett reportage av Hedvig Hedqvist för Sköna Hem, om ett hus med en fantastisk utemiljö. Fotografen Åke E:son Lindeman har tagit de vackra bilderna och jag var bara tvungen att dela med mig av detta på bloggen. Så här skriver Hedvig:
Med stora glaspartier och grånat massivt trä har Villa Alba kilats in vid en klippa i Stockholms innerskärgård.
Villa Alba omsluter berget på en högt belägen knalle. En modern villa, som lite från ovan sticker ut och vänder sig mot utsikten och havet. Endast stora glasrutor markerar gränsen mellan ute och inne.


Husbyggarna tillhör skaran hemvändande svenskar, som efter en internationell karriär kommit fram till att de vill att deras barn ska växa upp i Sverige. Med sig hem i bagaget finns upplevelserna av andra boendekulturer, spännande arkitektur och inredningar som med sina generösa infallsvinklar faller utanför det svenska ramverket. Alltså en djärvare arkitektur både när det gäller skala, form och materialval.

Det som tilltalade mig i artikeln var den fantastiska utformningen av trädgården! Verkligen ett spännande sätt att använda skärgårdsnaturen på - ett stilrent sätt för den moderna människan!!!
 
Vill du läsa mer om huset på Sköna hems hemsida så klicka här!


Tjuvstarta våren med lökfrossa


På Formlandsmässan i Danmark möttes vi av dessa vackra krukorna med massor av härliga pärlhyacinter.


Just denna blandningen av lökväxter, grenar och stenar ger känslan av att våren är på väg!


Nu börjar lökväxterna dyka upp i butikerna och så här lätt kan du tjuvstarta våren inomhus.
Ta av plastkrukan och skaka av jorden från lökarna. Skölj rötterna och sätt ner i en glasvas. Blanda gärna ner vaktelägg, mossa och stenar som blandar sig med rötterna och lökarna.Man kan också sätta ner hela plantan och fylla på med jord och med stenar upptill.


Här har de använt grenar och dekorativa små fjärilar till arrangemanget.
På vår NÄTBUTIK har vi dessa söta små fåglarna i betong som passar bra till vårlöksarrangemangen.
Klicka här!

Nu är det mässdags


Januari och nu det är dags att besöka mässor för att handla in till vår och sommar. Efter julens försäljning (som slog fjolårets siffror!) så står vi nu med en tom butik som behövs fyllas med ting till hemmet och trädgården.


Även om Ting Ute & Inne har en grundstil så är det alltid spännande att se vilka ting som känns rätt för det nya året.
Första mässan i år är Formland på Jylland i Danmark.
Inbjudan hade denna bilden med ett stickat armstöd och det berättades om trenden "Yarnbombing". Att göra installationer av garn på lyktstolpar träd, bänkar... 


"Garn Graffiti" gör en glad men inget som man kommer hitta i Ting Ute & Innes visningsträdgård! Eller vänta nu, om man tänker sig svart/ grått/ brunt garn? Hm, kanske det skulle kunna bli snyggt?! Vi får se...Den danska stilrena designen gick som en röd tråd över mässhallarna och vi möttes av en hel del roliga nyheter och snygga klassiker.


Fullproppad av intryck, leverantörsträffar, ordrar och trendföreläsningar har vi nu mellanlandat hemma innan vi reser igen. Nästa stopp är Formexmässan i Stockholm, men innan dess ska vi olja golvet och måla väggarna i butiken. När vi kommer hem från Stockholm så är det dags att "bygga upp" butiken med nya spännande miljöer inför våren. 
Tisdagen den 7 februari kl 10 öppnar butiken igen efter vintervilan och då öppnar vi dörrarna till en ny härlig säsong.
VÄLKOMMEN!

Från semlor till Pan Am!


Igår var jag på konditori Kringlan i Kävlinge som ville ha omskyltat efter julsäsongen.
Temat den här gången blev "På resande fot a´la 60-tal".


På 50-talet/60-talet började vi resa charter. Kläder och detaljer från denna tiden är bara helt underbara.


Det största och häftigaste flygbolaget hette Pan American World Airways - inget annat flygbolag är så mytomspunnet och har flugit till så många destinationer. Här jobbade flygvärdinnornas crème de la crème. Tv-serien har låtit oss få ta del av denna drömmen och miljöerna är fantastiska!


Från Pan Am till semlor. Just nu är det semlor som bakas i bageriet och under tiden jag skyltade så sålde deras omtalade semlor slut.


Med resväskor, 60-tals accessoarer, hemmets veckotidningar och semlor så skapades en miljö med charter känsla från 60-talet.
-Våra kunder älskar våra skyltningar. De kommer in och berättar om minnen som skyltningarna tar fram. Saker som de hade förr och minns med förtjusning, berättar butiksägaren Linda.
Rätt som det är stannar en dagisgrupp som är ute och går. Jag ser att dagisfröken pekar och berättar om de olika detaljerna. En historielektion utanför Konditori Kringlas fönster - fantastiskt!!!

Trendig TaklökTaklök är en väldigt lättskött växt, tål torka, behöver väldigt lite jord och finns i en massa vackra varianter. 
Taklöken är en favorit som kan användas på många olika sätt både ute som inne!Den är väldigt snygg att kombinera till gräsväxter och genom att ta upp plattor i stensättningar så blir det ett levande trädgårdsgolv.


Taklöken har blivit så omtyckt så att nu kan du även tapetsera med växten hemma.Få in växtligheten i ditt hem.
Klicka här för att komma till Eco wallpaper.

Musikintresset på tapeten


Mr Perswalls fototapetkollektion, Communication ger inspiration till musikens värld i form av spännande tapeter!. På denna bild är det kassetband som inspirerat. 
Tapeterna kan måttbeställas till ett pris av 299:-/m2.Tapet: Mr Perswall
Välj ditt favoritinstrument och tapetsera en fondvägg av det.


En cello som stickers är ett roligt sätt att förändra en vägg på.
Klicka här för att se fler stickers från dao graphics.


Projekt: Ljus i Hus - showroom


- Vi har Mani på ljus!
Så säger grundaren Ragnar Hansson och när man ser de fantastiska projekt "ljus i hus" har haft, kommer att ha och är inblandade i just nu så förstår man att det inte bara är ett jobb för dem som jobbar här, det är en passion eller ska vi kalla det mani? Snyggt och vansinnigt spännande är resultaten i alla fall!!!
Titta in på deras hemsida genom att klicka här!


På hemsidan finns den här fina bilden med min syster Sannas man (som jobbar på ljus i hus) och deras son Konrad


Innan jul så fick vi nöjet att vara med i deras projekt "Showroom" i Malmö. Detta finns i nära anslutning till deras kontor på Grimsbygatan, SALT 956 (Gamla Saltimporten). Här har de samlat det bästa ljuset från de bästa leverantörerna.


-Det har länge funnits ett behov, inte bara för oss och för våra kunder, utan för alla med intresse för ljus, av en plats där ljuset kan få utrymme och exponeras på ett sätt som understryker dess fantastiska egenskaper. I vårt nya showroom står verkligen ljuset i centrum!
berättar Ann-Margreth Hannson (vd).


När vi skapat vårt shoowroom har vi haft dig som besökare och din upplevelse för ögonen. Interiörerna är skapade för dig och dina tankar och känslor för ljus. Vi vill att du ska bli inspirerad, exalterad och engagerad! Vi vill att du ska bli klokare, smartare och gladare!
Vi tror att du som kommer till vårt showroom älskar ljus och vi vill att du ska bli ännu mer förälskad, berättar de på sin hemsida och visst blir man förälskad i dessa underbara miljöerna.


Förutom det väl tilltagna utrymmet för ljus och armaturer så kommer också galleriverksamhet att bedrivas. Utställningarna kommer att visa verk som på ett eller annat sätt anknyter till ljus och ljusets komplexitet. Dessutom kommer en bokhandel att erbjuda böcker som fokuserar på ljus och ljusdesigners.


På deras hemsida står det:
Vi vill att vårt showroom ska vara mer än namnet. Det ska vara ett rum där vi tänder både ditt hjärta och din hjärna. Ett glowroom!
Vi inviger SALT956 i april men du kan besöka oss redan från mitten av december.

Då kan även hitta "ljus i hus" på facebook:
http://www.facebook.com/ljusihus

Vi tackar ljus i hus för att vi fick nöjet att vara med och forma deras Showroom och passar på att säga LYCKA TILL!!!


Ved i inredningenDet är vinter och vi eldar på för fullt. Att ha en kamin och höra det sprakande ljudet gör de kalla dagarna härliga.


Ved har blivit en inredningsdetalj och även utan kamin i hemmet så ger den ett värmande komplement i inredningen.


Kanske som en "fondvägg"?foto: Designpotter
Eller kanske som detta skåpet med en folie av staplad ved.


Trä är ett välkommet inslag i hemmet som ger värme och närhet till naturen.

Mysstämning med snygga ljus


I vinterns mörker är det härligt att få hemmet i mysstämning.
Vi har fantastiska ljus från Frontrow living i 100% paraffin som brinner vackert och har en lång brinntid!


Ljus från Frontrow Living i två storlekar
Baroque stil i vitt eller svart

Liten  145:- (9x22cm ca 80 timmars bränntid
Stort  195:- (11x27cm ca 100 timmars bränntid)

Klicka här för att komma till Nätbutiken!


Ljus från Frontrow Living i två storlekar
Baroque stil, Taper vitt eller svart

Liten  75:- - (8x32cm som brinner i ca 10h)
Stor   Slutsåld - (9,5xx40cm som brinner i ca 12h)


Klicka här för att komma till Nätbutiken!


Bokstäver & Siffror uppåt väggarna


                                                                    Foto: Camilla Lindqvist
Bokstäver och siffror som inredningsdetaljer blir personliga smycken i hemmet.
Trött på att ha krukor och växter i fönsterna? Blanda upp med något nytt som t.ex en bokstav eller ditt lyckotal.


Att blanda storlekar, kulörer och typsnitt kan bli så här dekorativt.


Sätt upp tavellister och varva fotografier/tavlor/siffror och bokstäver. Perfekt sätt att förvandla en tråkig vägg till en levande vägg.


                                                                              foto: Living etc
Hittar du inte rätt färg eller olika storlekar? Varva färdiga siffror och bokstäver med att måla direkt på väggen med hjälp av schabloner.

Hos Ting Ute & Inne hittar du dessa vackra siffrorna.
Siffra i Aluminium med hål uppe och nere,
33cm hög
195:-
Finns i butiken och på Nätbutiken
Klicka här!


                       
Ting Ute & Innes favorit tecken - & är lika fin på väggen som stående i en bokhylla eller i ett fönster.
Dekorations & i trä,
ca 20cm högt,
svart
65:-
Finns i butiken och på Nätbutiken.
Klicka här!

Ordning och reda


Januari är en bra månad för att sortera, organisera och få ordning så det nya året får en bra start.


Smart förvaring och en bas i vitt ger ett lugn som gör det lättare att få iordning. Kanske en ny skrivbordsstol eller bättre belysning på kontoret.


Låt gärna bokhyllorna gå hela vägen upp i tak så skapar du förvaringslösningar på hela höjden.  För att komma åt det som kanske inte används alltför ofta och ligger på hög höjd kan du ha en stege stående. Praktiskt och snyggt som gör att man får en bibliotekskänsla på en liten yta.

Foto: Nina Broberg/IKEA Livet Hemma

Passa på att måla om när julen har åkt utNär julen åkt ut är det perfekt tid för förnyelse av hemmet. Januari och februari är perfekt tid för att förändra. Titta dig runt. Kanske om jag målar om den väggen eller klär om stolsdynorna... Det kan vara små projekt som gör att det känns nytt.


För att komma igång kan man börja titta i tidningar och reklamblad och riva ut snygga saker för att sätta ihop det i en "moodboard". På så sätt hittar du en stil du gillar och det blir lättare att sätta igång.


Visst kan man ta det säkra före det osäkra och satsa på vitt när man ska måla om hemma, men vore det inte kul att våga lite mer, i alla fall någonstans i huset? Man kan ju alltid måla om, när man tröttnar på färgen.


På nätet kan du prova dig fram till rätt stämningsfärger - enkelt och helt gratis.
Några färgföretag med gratis färgsättningsprogram:
www.alcro.se, www.beckers.se, www.nordsjo.se, www.flugger.se


Provmåla, helst på en lös skiva du kan flytta runt i rummet. Kulörerna ändrar sig också med ljuset under dagen och upplevs starkare ju större yta som målas.


Lycka till med din förändring av ditt hem och skulle du behöva hjälp så har vi tjänsten "idéer på plats".


Med tjänsten "idéer på plats" hjälper jag dig att hitta smarta och snygga lösningar där jag kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur du kan förnya med möbler, färger, växter och andra inredningsdetaljer.
Jag kommer vi hem till dig, ger tips och idéer i ditt hem under ca. 1 1/2 timme, och hjälper dig att se hemmet med nya ögon.

Pris: 1.950 kr + körersättning
Boka en tid genom att ringa 0766-33 47 37
Läs mer genom att klicka här!

 


Nytt år nya utmaningar...


Nytt år - underbart!
Ett nytt år med nya utmaningar. Hem och utemiljöer som väntar på förändringar både tack vare butiken och genom våra trädgård och inredningstjänster.
Kika in på vår hemsida för att läsa mer om tjänsterna.
www.tinguteoinne.se


BUTIKEN har vintervila och öppnar den 7 februari då vi har varit på inköpsmässor och resor som kommer att visa sig med nya spännande ting i butiken.
Håll utkik efter våra inspirationskvällar där vi kommer att berätta om våren och sommarens trender och ge inspiration. Vill du vara säker på att få mailat information om när, så kan du anmäla dig till att få våra nyhetsbrev genom att klicka här! 

RSS 2.0