Nu är det mässdags


Januari och nu det är dags att besöka mässor för att handla in till vår och sommar. Efter julens försäljning (som slog fjolårets siffror!) så står vi nu med en tom butik som behövs fyllas med ting till hemmet och trädgården.


Även om Ting Ute & Inne har en grundstil så är det alltid spännande att se vilka ting som känns rätt för det nya året.
Första mässan i år är Formland på Jylland i Danmark.
Inbjudan hade denna bilden med ett stickat armstöd och det berättades om trenden "Yarnbombing". Att göra installationer av garn på lyktstolpar träd, bänkar... 


"Garn Graffiti" gör en glad men inget som man kommer hitta i Ting Ute & Innes visningsträdgård! Eller vänta nu, om man tänker sig svart/ grått/ brunt garn? Hm, kanske det skulle kunna bli snyggt?! Vi får se...Den danska stilrena designen gick som en röd tråd över mässhallarna och vi möttes av en hel del roliga nyheter och snygga klassiker.


Fullproppad av intryck, leverantörsträffar, ordrar och trendföreläsningar har vi nu mellanlandat hemma innan vi reser igen. Nästa stopp är Formexmässan i Stockholm, men innan dess ska vi olja golvet och måla väggarna i butiken. När vi kommer hem från Stockholm så är det dags att "bygga upp" butiken med nya spännande miljöer inför våren. 
Tisdagen den 7 februari kl 10 öppnar butiken igen efter vintervilan och då öppnar vi dörrarna till en ny härlig säsong.
VÄLKOMMEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0