Passa på att måla om när julen har åkt utNär julen åkt ut är det perfekt tid för förnyelse av hemmet. Januari och februari är perfekt tid för att förändra. Titta dig runt. Kanske om jag målar om den väggen eller klär om stolsdynorna... Det kan vara små projekt som gör att det känns nytt.


För att komma igång kan man börja titta i tidningar och reklamblad och riva ut snygga saker för att sätta ihop det i en "moodboard". På så sätt hittar du en stil du gillar och det blir lättare att sätta igång.


Visst kan man ta det säkra före det osäkra och satsa på vitt när man ska måla om hemma, men vore det inte kul att våga lite mer, i alla fall någonstans i huset? Man kan ju alltid måla om, när man tröttnar på färgen.


På nätet kan du prova dig fram till rätt stämningsfärger - enkelt och helt gratis.
Några färgföretag med gratis färgsättningsprogram:
www.alcro.se, www.beckers.se, www.nordsjo.se, www.flugger.se


Provmåla, helst på en lös skiva du kan flytta runt i rummet. Kulörerna ändrar sig också med ljuset under dagen och upplevs starkare ju större yta som målas.


Lycka till med din förändring av ditt hem och skulle du behöva hjälp så har vi tjänsten "idéer på plats".


Med tjänsten "idéer på plats" hjälper jag dig att hitta smarta och snygga lösningar där jag kan förändra med det som redan finns eller med råd och tips hur du kan förnya med möbler, färger, växter och andra inredningsdetaljer.
Jag kommer vi hem till dig, ger tips och idéer i ditt hem under ca. 1 1/2 timme, och hjälper dig att se hemmet med nya ögon.

Pris: 1.950 kr + körersättning
Boka en tid genom att ringa 0766-33 47 37
Läs mer genom att klicka här!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0