Projekt: Ljus i Hus - showroom


- Vi har Mani på ljus!
Så säger grundaren Ragnar Hansson och när man ser de fantastiska projekt "ljus i hus" har haft, kommer att ha och är inblandade i just nu så förstår man att det inte bara är ett jobb för dem som jobbar här, det är en passion eller ska vi kalla det mani? Snyggt och vansinnigt spännande är resultaten i alla fall!!!
Titta in på deras hemsida genom att klicka här!


På hemsidan finns den här fina bilden med min syster Sannas man (som jobbar på ljus i hus) och deras son Konrad


Innan jul så fick vi nöjet att vara med i deras projekt "Showroom" i Malmö. Detta finns i nära anslutning till deras kontor på Grimsbygatan, SALT 956 (Gamla Saltimporten). Här har de samlat det bästa ljuset från de bästa leverantörerna.


-Det har länge funnits ett behov, inte bara för oss och för våra kunder, utan för alla med intresse för ljus, av en plats där ljuset kan få utrymme och exponeras på ett sätt som understryker dess fantastiska egenskaper. I vårt nya showroom står verkligen ljuset i centrum!
berättar Ann-Margreth Hannson (vd).


När vi skapat vårt shoowroom har vi haft dig som besökare och din upplevelse för ögonen. Interiörerna är skapade för dig och dina tankar och känslor för ljus. Vi vill att du ska bli inspirerad, exalterad och engagerad! Vi vill att du ska bli klokare, smartare och gladare!
Vi tror att du som kommer till vårt showroom älskar ljus och vi vill att du ska bli ännu mer förälskad, berättar de på sin hemsida och visst blir man förälskad i dessa underbara miljöerna.


Förutom det väl tilltagna utrymmet för ljus och armaturer så kommer också galleriverksamhet att bedrivas. Utställningarna kommer att visa verk som på ett eller annat sätt anknyter till ljus och ljusets komplexitet. Dessutom kommer en bokhandel att erbjuda böcker som fokuserar på ljus och ljusdesigners.


På deras hemsida står det:
Vi vill att vårt showroom ska vara mer än namnet. Det ska vara ett rum där vi tänder både ditt hjärta och din hjärna. Ett glowroom!
Vi inviger SALT956 i april men du kan besöka oss redan från mitten av december.

Då kan även hitta "ljus i hus" på facebook:
http://www.facebook.com/ljusihus

Vi tackar ljus i hus för att vi fick nöjet att vara med och forma deras Showroom och passar på att säga LYCKA TILL!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0