Frostig gran som inte barrar!

Nu kan du få känslan av en frostig jul med hjälp av konstgjorda grangirlanger och kransar. Häng den runt spegeln, dekorera kökslampan, snurra den runt trappräcket, rama in ytterdörren... Det finns en massa olika saker att använda girlangen på. Det bästa av allt är att när säsongen är över är det bara och packa ner den för att kunna använda den nästa jul och nästa och nästa...
 
Girlangen är ca 2 meter lång och finns i butiken och på nätbutiken. Klicka här!
375:-
 
 
 
Kransen är vacker att ha hängande på väggen, över öppna spisen, på ytterdörren och att ställa en lykta i ute som inne.
Den är 50 cm i diameter och  finns i butiken och på nätbutiken. Klicka här!
375:-

Julstämning i skyltningen på Kringlan

Igår var jag i Kävlinge och julskyltade Konditori Kringlan.
En grankrans med äpple, kanelstänger och mossa hänger på entrédörren så kunderna ska få lite juldofter innan de kommer in i butiken. Där inne doftar det underbart av pepparkakor och ljuvliga lussekattor.
 
I år ville vi vara säkra på en vit jul och sprayade fönsterna med konstsnö.
 
Medan det är full fart i bageriet och butiken så kan man titta in i titthålen på de rörliga tomtarna som håller i bakspaden - här går det i en härlig julslowmotion.
julskyltning - krans - skyltning

"Veteranen" - rum nr 10 på Nötesjö

Så står ännu ett rum på Nötesjö klart! Denna gången är det rum nr 10 som med en kärlek till veteranbilar och veteranflygplan ger besökaren en nostalgisk kick - utan att få olja på händerna.
 
Vi plockade upp den blå färgen från tapeten och gjorde rutor i Nordsjös färg Indigo.
Flyplansmodeller i plåt och inramade vykort med veterantema får en härlig inramning av den blå kulören. I källaren hittade jag den vackert nötta hållaren för notan i läder. Antika och nytillverkade ting blandas i både rum och badrum, det är det som gör Nötesjö så personligt!

Vilken krans är du?

Hitta en krans som passar in med den stilen du har i hemmet. Är du sugen på rött eller ska det kanske vara en stilren krans?
 
För att göra det lättare för dig att välja så har vi gjort en massa olika kransar i olika stilar. Vissa av kransarna är så vackra och tåliga att du kan ha dem året runt.
Vi har också tomma kransar så du kan välja vad den ska dekoreras med. Hos oss hittar du kransen som följer upp stilen du har i ditt hem.
krans