Vår & påskfin med snygga harembyxor och vackra ägg

Annons i Trelleborgs Allehanda 28/2
I butiken blommar det av vårens och påskens fina ting.
 
Harembyxan är ett tidigt vårtecken!
Är du sugen på att använda den i minusgrader så rekomenderar jag en strumpbyxa under för att hålla värmen. Vi packar upp nya vårkläder varje dag nu, olika modeller och olika färgsättningar.
Denna vackra modellen är sydd i  skön och härlig siden!
595:-
(bootsen på bilden har vi just nu 50% rabatt på. Klicka här för att läsa mer)
 
Påsken kommer tidigt i år och vi har börjat att ta fram våra vackra ägg i butiken. Det finns äkta ägg, ägg i papp, ägg gjutna av betong...
Vad är vackrare än en blommande körsbärskvist? Det finns flera olika varianter av vårkvistar både riktiga och konstgjorda.
Dags att göra vår och påskfint?
Hos oss hittar du vårsakerna både för ditt hem, trädgården och att ha på dig!
 

"Bakfickan" - en paus i backen med 60-tals inspiration

När man stiger in på "Bakfickan" (Tandådalens Wärdshus) så är det som att stiga in i på en restaurang från 60-talet. De vackra Bumlinglamporna (design Anders Pehrson) hänger vackert på rad och gröna kulörer från tapeten kommer igen på reglar och på entréväggar.
 
Konstgjorda tallar passar bra in i denna underbara miljö och Verner Pantons stilfulla och bekväma plaststol blev pricken över i:et!
 
Pantons lampa flowerpot tog upp den oranga färgen från tapetens blomma. Vid kassan fanns det förvaringsboxar där man kunde trycka in hjälm och ytterkläder så man kunde röra sig lite lättare. Men pjäxorna de fick sitta kvar.  
 
Mätta av mat och inredningsintryck, var vi redo för några pister till.
 

Lite "fusk" under sportlovsveckan i Sälen

Det är något magiskt med att komma till fjällen. Här möter man snön, den vackra naturen och alla människor som njuter av den.
 
Även om man är här för skidåkningen så blir det lite "fuskande" med att upptäcka inspirerande ting. Kalla det arbetsskada eller bara ett sätt att ständigt vara på jakt efter inspiration.
Våffelstugans belysning passade bra in bland all furu. Afterskiins brasa är som ett konstverk. Imorgon kommer fler härliga och inspirerande miljöer från Sälen...
 
sportlovsvecka - sälen