Det är "det stora blå" i sommar

I vår och sommar kommer vi att se blått som aldrig förr!
Blues är utan tvekan viktigt denna säsong och sällan har vi sett en så varierad palett av nyanser av blått på en säsong. Från dammiga pasteller till energiska turkosa toner, agila färgade nyanser av blått och djupa blågröna nyanser.
Nedan ser ni Lady Jotuns vackra miljöer med deras olika blåa färger att använda på väggarna.
 
 
 
 
Vi har också blivit lite påverkade på Ting... Vi har fått in nya kläder
från Nümph där det slår genom lite blått i batik...
 
Jag som precis skulle måla om sonens rum som varit blått sedan han var liten. Kanske jag istället hänger en tavla över de ditmålade svarta eldflammorna (som var så coola när han var 5 år), och låter den vackra blå färgen sitta kvar. Oskar 13 år ska få ett nytt rum och nu ska hans lilla rum bli ett gästrum ocn blått känns så rätt!
 
Blått i trädgården?
Självklart! Kanske ett "blått" gräs - blåsvingel eller en blå vallmo kanske?
Njut av "det stora blå"!

"Vår Trädgård" inbjudan ger vårkänningar!

 

Välkommen till Vår Trädgård!

Idag kom våren, eller? Jo när man tittar ut och ser grönskan utanför fönstret så blir man övertygad att det är vår! Efter att ha öppnat mailen idag och detta mail låg i inkorgen så var jag säker - VÅREN ÄR HÄR!!!
 

När det är dags att sätta spaden i marken eller plantera om krukorna kan det vara bra att få lite ny inspiration. Oavsett om du har redan har gröna fingrar eller vill veta mer om hur du skapar en prunkande grönska är Vår Trädgård platsen för dig.

 Bild: Annika Christensen, Naturligating.blogspot.se
Kunniga utställare på plats visar spännande produkter och tjänster. Inspirationsytor med planteringar och kostnadsfri rådgivning är yttligare några anledningar till varför du ska komma hit!
 
Välkommen till Vår Trädgård på Malmömässan 6-9 mars 2014, skriver Susanne i mailet och visst får man vårkänningar när man tittar på bilderna från fjolårets mässa.
Läs mer om Södra Sveriges Största Trädgårdsmässa på deras hemsida eller på facebook!