SAGA OF SWEDEN

 
Nu har vi fått in nya produkter från Saga of Sweden!
Det är ett av The Spice Tree produkter och de har i över
tre decennier utvecklat produkter som sätter den där 
extrra guldkanten på vardagen.
 
 
 
 Några av nyheterna är crackers, sparkling cider, knäckebröd
och pepparmintstänger....
Här kommer ett recept där de har använt den goda 
peston som vi brukar ha i våra Panini i Matboden.
 
Ps. Matboden öppnar nästa fredag, 30/6
 
 

GRILLADE PORTOBELLO

I SURDEGSBRÖD

4 STORA PORTABELLOSVAMP
2 MSK THE SPICE TREE OLIVOLJA
3 MSK SMÖR
1 KLYFTA VITLÖK
1/3 KRUKA GRÄSLÖK
140 G BLÅMÖGELOST, TYP KVIBILLE
2 DL CRÈME FRAICHE
NÅGRA DROPPAR CITRONSAFT
SALT OCH PEPPAR
1 BURK THE SPICE TREE GRÖN PESTO

Mixa blåmögelost, crème fraiche och citronsaft till

en slät kräm. Låt stå i kylen i minst 15 minuter.

Mosa ihop smör med vitlök, salt och peppar.

Hacka gräslöken och blanda i den.

Ta bort foten på portobellosvampen. 

Stek eller grilla dem med botten nedåt tills de är

gyllenbruna, du behöver inte trycka på dem, de

kommer sjunka ihop av värmen! Låt steka eller

grilla tills de börjar bli mjuka.

Vänd på dem, bred på vitlökssmöret jämnt över alla

svampar och stek eller grilla lika länge på andra sidan.

Värm bröden och bred på lite blåmögelostkräm på

botten. Därefter en skiva portobello och pesto. 

Upprepa och toppa med peston.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0