Trenden i höst: HAPPY!!!


Härligt - nu är det dags med höstens mässor!!! Först ut är Formex i Stockholm om två veckor och så här skriver de om årets mässa:

Vi går mot mer optimistiska tider. Det är dags att fira, bjud grannarna eller jobbarkompisarna på middag, eller kanske bara den närmsta familjen. Vi är glada, snälla och satsar framåt tillsammans. Formex trendtema i höst är ”Happy”.Det handlar om en livsstil där vi gör saker tillsammans - lagar mat, jobbar, slappar och firar. Bubbel i fina glas en tisdag, långkok en torsdag, brunch en söndag, det är den nya trenden. Samtalet och utbytet människor emellan är det som gör livet värt att leva, att dela vardagen med varandra och hitta på nya fester.


Det sociala livet är stort och brett, vi bjuder på oss själva via Facebook, bloggar och Twitter och i det egna hemmet med gäster. Prestige är inte så väsentligt längre. Huvudsaken är att ses och umgås.


I höstens trendtema Happy handlar om att inreda enkelt, inte att styla. Passionsköp, trogna följeslagare och gamla minnen blandas med sprillans nytt och hemgjort.


I höst handlar det om att gilla umgänge, att alltid ha något att fira, att blanda gammalt och nytt, att vara HAPPY. Detta stämmer ju helt och hållet in på mig!  Jag måste vara så trendmedveten!!!