Fotografering av smaskiga tårtor


Igår var vi på Ting ute & inne på uppdrag hos Konditori Kringlan i Kävlinge.
Linda och Henrik som äger "Kringlan" har
nya idéer för sitt konditori och de ringde oss för att få hjälp.
I butiken fyllde Josephine på med nya bakelser när vi kom. - Det blir snabbt tomt på hyllorna, alla vill ju ha något gott till kaffet, sa hon och skrattade.


Bageriet har renoverat den gamla längan på bakgården med ett stort kylrum och inom kort ska detta rum fyllas med nya hyllor och annat. Perfekt utrymme för att fotografera till den nya broschyren tyckte Sanna, Karin och jag och packade upp rekvisitan.


I bageriet bakades tårtor i olika kulörer och med olika dekorationer. Vi måste ju visa vad vi kan , sa Henrik och undrade om vi hade några önskemål.


Bagaren Nicklas kom in i "fotostudion" med den ena frestande plåten efter den andra!


Linda och jag planerade en eventuell uteservering framför bageriet. Vi hade möte med Gatukontoret och de var mycket positiva till vår idé och sa: Ni får gärna använda hela området framför bageriet och vad det gäller parkeringsmöjligheter så kan vi gärna titta på det också.
-Vi vill gärna ha en levande kommun och välkomnar era idéer!
Nu håller vi tummarna för att polisen och miljönämnden är lika positiva så vi kan tillföra Kävlinge en mysig plats att fika på.Tårtorna blev så här läckra och visst vill man bara greppa tårtspaden för att ta upp en ordentlig bit till kaffet?!


Mums!
Inom kort kommer broschyren finnas i konditoriet, och förhoppningsvis kommer uteserveringen kunna vara igång redan till våren!