Fota detaljer i din vardag och gör en tapet av det!

 
Tapeter kan göras på många spännande sätt. Mr Perswall som tillverkar tapeter har precis lanserat en ny tapetkollektion som utmanar dig att ta foto på detaljer i din vardag för att sedan göra en tapet av favoriten!
 
Så här såg det ut när de skulle göra en tapet av böcker. Här kan du läsa om den nya kollektionen:

Daily Details

Den här gången har vi inte rest land och rike runt för att finna inspiration, utan tittade oss omkring och utmanade oss att se det vackra i de vardagliga detaljerna.

Vi plockade papper från pappersstrimlaren, tömde besticklådan, köpte upp lagret hos floristen och lånade böcker från biblioteket. Resultatet är en mix av tapeter med känslor från hårt, kallt och taggigt till skört, mjukt och varmt. Daily Details plockar fram skönheten i de unika formerna på kålbladen, det eleganta i kala rosstjälkar och det moderna uttrycket av tillknycklat folie.

Varför inte sätta en ballongtapet i taket i hallen, tapetsera vacker origamikonst på kontoret eller tapetsera mjuka fjädrar på rummets alla väggar i ett sovrum? Hitta eller gör din egen favorit!

Mycket mer än fototapeter

Har du en tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget som ger den en extra dimension. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck. Och inspiration i överflöd. En egen fototapet skapar ett hem med känsla, personlighet och själ.

Ett hav av mjuka fjädrar ger ett lugnt och välkomnande rum.
 
Att välja ekologiskt ligger helt rätt i tiden, välj tapeten ECOLOGIC och sätt de bästa av råvaror på din vägg.
 
Vem visste att kålblad kunde vara så vackra? En mer unik vägg för gröna personligheter får man leta efter.
 
Varför bara låta vackra trasmattor pryda golven? Nu har vi lyft mattan från golvet och satt den på tapeten i RAG RUG.
 
För den tuffa personligheten finns nu tapeten som sätter nitar och läder på väggen.
 
Gårdagens nyheter får nytt liv på väggen i tapeten SUNDAY EDITION.
 
Plywood i all ära. Men för ett mer grövre och rustikare uttryck har vi fotat pallkragar och gjort en ny tuffare tapet.
 
Så här gjordes en tapet med metallplattor som sprayades i favoritfärgerna, fotograferades och vips färdig för att bli tapet. Så enkelt är det!
 
Tävling!
Ta chansen för att vinna tapeter från Mr Perswall för 600 euro.
Allt du behöver göra är att ta ett foto på något som du tror skulle bli en snygg tapet... Klicka här för att läsa mer om deras tävling!