VÅRA NYA TJÄNSTER!!!

 
För mer än 25år sedan startade mamma MaudE butik i verkstaden, samtidigt startade Karin en liten reklambyrå på ovanvåningen. Fredrika var då i resebranschen och jag, Sanna, jobbade inom restaurangbranschen.
Så småningom började vi alla jobba ihop och vi har många olika erfarenheter tilsammans...
dekoratör, köksdesigner, trädgårdsdesigner, inredningsdesigner, festfixare, florist...en mix som har format vår stil. 
 
Därför kan vi erbjuda många olika tjänster och detta satsar vi på extra mycket nu! Förutom tjänsterna som vi nu har lagt in på hemsidan, kan vi t ex även göra:
profilering av företag, temafester, kickoff, inreda för en trivsam och kreativ miljö
Hör gärna av er om ni har frågor!
 
 
 
Trädgårdstjänsterna har utökats med olika varianter på Idéer på plats beroende på behov. Vi samarbetar med anläggare, målare, snickare och ljusdesigner. Vi kan erbjuda allt från små projekt till helhetsprojekt och även  övervaka hela projekt.
En ny spännande tjänst är Belysningshjälp! Då kommer Johan Strandqvist (ljusdesigner) hem till Dig och visar vad som ska belysas för att få en levande trädgård även under de mörka perioderna. Johan ger förslag på armaturer som finns i vår butik som man själv lätt kan installera utan elektriker.
 
Läs mer om våra nya tjänster här:
 
 
 
 
Våra inredningstjänster har utökats där man kan välja olika varianter på Idéer på plats, beroende på hur mycket hjälp man behöver förutom att få inspiration och bolla idéer. Vi jobbar nu tillsammans med byggare som har möjlighet att ta både små och stora jobb. 
 
Nu samarbetar vi även med Custom Solutions som erbjuder en helhetslösning inom ljus, ljud bild och nätverk.
Deras målsättning är att göra tekniken tillgänglig och användarvänlig för kundern. Samtidigt som de vill få tekniken i harmoni med övrig inredning och stil.
 
Läs mer om våra nya tjänster här:
 
inredningshjälp - inredningstjänst - trädgårdsbelysning - trädgårdshjälp - trädgårdsskiss - trädgårdsstjänst