50-ÅRS FEST MED VINTERTEMA!

 
Förra helgen blev det fest för Karin som fyllde 50 & hennes man Joachim som fyllde något tidigare (därav + efter 50 på hans tröja)
Det blev tema fest....VINTER!!!!
Alltid lika roligt att göra tema fest och vi gick "all in", för det är så kul att komma på olika lösningar till alla idéer som poppar upp.
 
 
Vi började ute med fördrink och tilltugg. Eldar och rökmaskiner var igång och min man Johan, som är ljusdesigner hade jobbat med det kalla ljuset både ute och inne. 
 
 
Inne i Karins & Jockes hus hade vi lyft bort en hel del möbler och byggt soffor och bord som Johan fixade belysning i. Sideboarden och puffarna plastades in som gjorde att man fick fram en isig känsla. Alla flaskor och en hel del fönster sprayades med frostspray...
 
 
På borden som Johan byggde och belyste stod granar i stearin som vi även har i butiken för försäljning.Ljusträden i fönstren finns också i butiken och blev extra effektfulla i det blå ljuset. 
 
 
Vi byggde t om upp en igloo med tältpinnar, tyg och en ingång av frigolit. I igloon fanns det blå shots och neonarmband, vilket blev en hit.
 
 
Här på en av väggarna i vardagsrummet hängde stora konstgjorda grangirlanger och på den befintliga hyllan ställdes granar och vitsprayade ugglor. Hjorthuvudet blev inlindad i vitt tyg och band.
 
 
Alla möbler lyftes bort från vardagsrummet och här blev det plats för dans framför Dj:n som fick en härlig plats omsvept av Tall kvistar. 
Det blev en låååång natt med massor av skratt och dans!!! VILKEN FEST!!!
50-års fest - blått ljus - frost - frostspray - igloo - temafest vinter - vinterfest