FORMEX 2019 - DE NYA TRENDERNA

 
Imorgon öppnar Formex 2019 i Stockholm.
Hit kommer bl.a butikers inköpare för att köpa in saker som du kommer hitta i butiker i vår och sommar.
Det blir som ett startskott för en ny säsong.
 
 
Formex Trends 2019 är:

More is More - Less is a bore! Mixade material, kreativitet och en spännande ny färgpalett

Kindful Soul - Närvaro av naturen, harmonisk energi och sensuella taktila sensationer

New Materialism - Tidlöst möter nytt, kontrastrika mönster och innovativa återvunna material

 

 
Våra fyrbenta vänner är de bästa man kan ha, men ibland kan utbudet av leksaker, kojor, bäddar och koppel kännas lite oinspirerande vid en första anblick.
 
I dag finns flera snygga detaljer som smälter in med hemmets inredning och som inte drar ner stilkänslan. På det nya design området Designer Pet kommer det finnas fina saker till vår finaste vän - vårt husdjur.
 
 
Zandra Rhodes är en legendar i designvärlden. Hennes färgrika, flödande kläder har klätt kungligheter som Prinsessan Diana av Wales och världskändisar som Debbie Harry, Kylie Minogue och Helen Mirren. Vid 78 års ålder är hon fortfarande lika aktuell - med bland annat nya kollektioner och ett eget museum och just nu är hon dessutom omtalad för ett av Freddy Mercurys klädesplagg i den nya filmen "Bohemian Rhapsody".

Besökarna kommer att kunna bli inspirerade av hennes inredningslösningar på ett minst sagt spektakulärt och uppseendeväckande sätt på entrétorget.

Färgen på golvet som är målat i regnbågens alla färger har nyligen torkat och spännande saker har börjat bäras. Ska bli roligt att se slutresultatet!

 

 
Det är underbart med nya trender som kommer och går. Det ger en kick för de olika tidsperioderna och de olika säsongerna. Man mår bra av att leva bland saker man tycker om. Att det finns så många sätt att göra miljöer av det man gillar gör mångfaldet till spännande hem där ett inte är likt det andra.
 
Vad vi på Ting känner mest för i år? NATURMATERIAL och ja, visst har du sett det hos oss alltid, men i år kommer du att se det ännu mer.
 
Det är många inköpsmässor nu i januari, februari och formex är en av dem.
Eftersom vi designar en hel del av sakerna i butiken är det inte alltid en mässa vi åker till inför en ny säsong. Resor, restaurangbesök, en promenad... Det finns så mycket annat som kan inspirera!
Självklart "måste" vi till någon av mässorna eftersom vi oxå har en hel del andra produkter än vår egna i butiken som ska köpas in. Vi har våra favoritleverantörer som visar oss nya ting som blir nya favoriter för oss och för våra kunder.
 
Just nu står butiken tom då vi varje år stänger några veckor i januari. Vi tömmer lokalerna, målar om (alltid vitt), oljar golv osv.
Det är alltid lika spännande att sedan bygga upp butiken från noll.
Det roligast är att se kundernas reaktion på förändringarna!
 
Butik - Formex - bohemian rhapsody - designer pet - husdjur - inredning - inspirerande - kindful soul - more is more - mässa - new materialsim - nordic - säsong - torkade blommor - trender - zandra rhodes