TRÄDGÅRDSINSPIRATION FRÅN EN KUND, DEL 1

 
Två systrar från Jönköping kommer ner regelbundet till oss och har byggt upp sina trädgårdar med många av våra idéer och produkter. Vi har fått en del bilder och jag har tidigare lagt ut bilder från ena systern, men idag tänkte jag visa bilder från den andra systern. Inte fel att längta lite till våren och att bli inpirerad och att börja planera är aldrig för tidigt. 
 
 
Det är alltid lika roligt att se våra produkter i miljöer hemma hos någon. På denna bilden står vår bänk och pall med vår väggställning mellan. På väggen hänger A2 lyktor på konsoller.
Den avlånga krukan med gräs är ett snyggt stopp på trädäcket som inte stänger för den vackra utsikten.
 
 
Ett klassiskt glashus bryter av och skapar rumskänsla. Trädet som är planterat i ett hål i trädäcket skapar grönska på höjd. Här kan man skymta fågelbad, silverklot och lyktor från oss :-).
 
 
Här känner man också igen en del...bord, stolar, kruka, vägghyllor, buddha och tavlan på planket och gröna växter till det...så snyggt!
 
Fortsättning följer i morgon!!!
 
 
bambu - buddha - bänk - trädgårdsdekoration - trädgårdsdetaljer - trädgårdsinpiration - trädgårdskonsultation - trädgårdsskiss - väggställning