CASA BLANCA - INNERGÅRD

 
Vi fick i uppdrag att göra fint på Casa Blancas innergård i Trelleborg. Hela innergården ligger under tak, så vi bestämde oss för att använda konstgjorda växter så att det både är snyggt året runt samtidigt som det klarar sig här utan dagsljus och regn.
 
 
I gången byggdes en lång bänk och i de befintliga krukorna satte vi höga Bambu. I taket ritade vi in nät som vi har fyllt med Vinrankor och snart kommer långa lådor till väggen med gräs. 
Johan från Custom Solution har gjort belysningen och använt sig av en snygg armatur som är på plats i olika varianter. 
 
 
När vi kom dit första gången höll taket på att byggas över resten av innergården. Utmaningen var att försöka dölja alla olika dörrar som leder in till kök, kylrum, soprum...utan att ta för mycket plats för sittgrupperna.
 
 
Vi använde oss av avgränsare på hjul, så personalen lätt kan flytta fram och tillbaka beroende på storlek på sällskap. Dessa krukor fyllde vi med samma konstgjorda Bambu som i tunnorna. 
 
 
Förutom Bambu har vi använt oss av konstgjorda gräs och Olivträd och det blev verkligen en känsla av Medelhav när man kommer in på innergården.
 
 
Två porlande Lejonvattenspel förstärker Medelhavskänslan ytterligare...
 
 
Även under det stora taket rekommenderade vi att sätta nät och det har vi fyllt med Vinrankor så att man får ett mysigt grönt tak. Nu är det fullbokat för studenter och avslutningar och efter det ska vi fortsätta och göra lite mysiga loungehörnor och de sista detaljerna kan komma på plats. 
 
bambu - innergård - lejonvattenspel - olivträd - projekt innergård - trädgårdsuppdrag - uteservering - vinranka