VILKEN UNDERBAR HELG!

 
Vi är så glada för alla härliga människor som kom i helgen när vi hade öppen trädgård!!!
För er som inte hade möjlighet tänkte jag idag visa lite bilder från MaudE´s innergård.
Här står en betongbänk framför en formklippt Bambuhäck som ger rumskänsla till en sittgrupp på trädäcket. Ett konstverk på väggen och Murgröna som klättrar upp för höga stolpar och skapar en vintergrön vägg.
 
 
Vattenvägg och fågelbad med flytljus. Ett Silverpäronträd som lyser till med sina silvergröna blad och i singeln vilar Buxbomklot i olika storlekar.
 
 
Mamma har ett vanligt plasttak i uterummet, men har döljt det med tyg som ger en ombonad känsla. Vinrankan sprider ut sig i hörnet och på hyllan och bordet står olika arrangemang och detaljer. 
 
 
Längs med butikslängan står en Hängblodbok tillsammans med en Dvärgblodlönn och på marken under sprider Hjärtbegenia ut sig med sina rödkantade blad. I singeln in till fasaden står Bambu och en Rönnsurmak.
 
 
I pergolan som binder ihop de olika rummen hänger en hängsoffa och ovanför soffan ligger ett plexiglastak så dynorna kan ligga ute i alla väder. Här har även Mamma sin lilla grillhörna med avlastningsbord med krukor med kryddor som blir lättilgängliga vid matlagning...
På onsdag fortsätter jag vidare till nästa del av MaudE´s trädgård!!!
 
buxbom - grillhörna - hängsoffa - silverpäronträd - trädgårdsinpiration - uteblirinne - utemiljö - uterum - vattenvägg