TINGS RESA!

 
När vi hade vår personalfest förra veckan, så visade vi ett bildspel på Tings resa genom åren. Det var verkligen roligt att kolla genom alla bilder på allt vi har gjort...
 
 
Det var mamma som startade butiken och efter ett par år gick Karin och Fredrika in i företaget. Då var Ting även grossist och vi stod på mässor och sålde våra egna produkter.
 
 
Det var verkligen mer färgglatt på den tiden. Vi blev kända för den blå färgen som vi blandade själva och målade både krukor och olika detaljer. 
 
 
Vi började mer och mer inrikta oss även på utemiljön och gjorde en hel del själva och började åka på mässor för att hitta mer produkter, både för ute och inne. 
 
 
Det underbara med familjeföretag :-). Här sitter Karin och Fredrika på de nylagda plattorna med Fredrikas son Gustav och Karins första hund Xippa. Redan då byggdes den första svarta pergolan som har blivit ett signum för oss. 
 
 
1997 gick jag med i företaget och då öppnade vi en butik med café på Gamla Väster. Det roliga är att de blå balkonglådorna fick sitta kvar i många år.
1999 öppnade vi en större butik på Södertull och vi hade en popup butik på BO01.
Sen började vi rita trädgårdar och kände att det tog för mycket tid med två butiker så vi bestämde oss för lägga all energi på butiken i Gilsövs Strandmark. 
bo01 - egendesign - gamla väster - ting då och nu - ting ute och innes historia - vår resa